Ήττα για την ομάδα μας από τον Πόρο με 0-1

 Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας με έυστοχο χτύθπημα πέναλτι του Φραγκουλάκη που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.



Παρα την καλή εμφάνιση η ομάδα μας γνωρισε την ήττα από τον Πόρο με 0-1 που κρίθηκε στις λεπτομερείες η νίκη.Η ομάδα του Άρη Ππαπδάκη πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και είχε καλές αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Φάσεις και Γκολ 

12' Διπλή ευκαιρία, για τον Πόρο  με τον Πατσαρούχα να “νικιέται” στο τετ-α-τετ με τον Κελαϊδή και στη συνέχεια να πλασάρει άουτ ο  Τριχάκης. 

 18’  φάουλ του Φραγκουλάκη κατέληξε άουτ.

24’Διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον 'Άρη, ο Μήτρου με τ’ ακροδάκτυλα έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Περίφανου και από το κόρνερ του Ματαραγκάσι ο Σεφουλάι από κοντά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

 61’ ο διαιτητής Τρίγκας καταλόγισε πέναλτι σε σέντρα του Σκουλά για χέρι του Ματαραγκάσι, που απέκρουσε και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι. Ενα λεπτό μετά  ο Φραγκουλάκης ευστόχησε από την “άσπρη βούλα” για το 0-1.

Στο 89’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Αρη, για την ισοφάριση, όταν από φάουλ του Ματαραγκάσι ο Μ. Μεταξάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Τρίγκας (Χανίων)
Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Κολοκοτρώνης (Χανίων)

Κίτρινες κάρτες: Χασιώτης (17’), Πήλιος (52’), Σεφουλάι (60’), Μ. Μεταξάκης (62’), Περίφανος (73’), Νικηφόρος (80’), Σκουλάς (88’)

Αρης Ρεθύμνου (Αρης Παπαδάκης): Κελαϊδής, Αντουράκης, Νικηφόρος, Μ. Μεταξάκης, Χασιώτης (68’ Σωπασής), Μαργκίνι, Μανωλακάκης (68’ Γαβαλάς), Περίφανος (82′ Λαζίδης), Σκουλούδης, Ματαραγκάσι, Σεφουλάι.

Πόρος (Βασίλης Κρασανάκης): Μήτρου, Σκουλάς, Τσουκαλάς, Πλαϊτάκης, Δουλγεράκης, Φραγκουλάκης, Τσακάνι, Τριχάκης (15’ λ.τρ. Ν. Μεταξάκης), Πήλιος (82′ Πολυχρονάκης), Καστελιανάκης (71’ Νάκας), Πατσαρούχας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.