Σκουλούδης:"Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα"

O επιθετικός της ομάδας μας Μανόλης Σκουλούδης μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος του 10ου ομίλου της Γ΄Εθνικής στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας.



Το "βαρύ πυροβολικό" της ομάδας μας μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος στον 10ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας αλλά και για το ματς της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στα Χανιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

 Δυο λόγια για την έναρξη του πρωταθληματος

Θεωρω οτι το φετινο πρωταθλημα θα ειναι αρκετα ανταγωνιστικο τοσο στην κορυφη οσο και στην παραμονη. Υπαρχουν αρκετα καλες ομαδες στην κατηγορια καποιες εμπειρες φυσικα και καποιες πιο πρωταρηδες θα ελεγα. Αν εξαιρεσουμε 3-4 ομαδες οι οποιες εχουν το πανω χερι σε σχεση με καποιες αλλες ολες οι αλλες ομαδες δεν εχουν μεγαλες διαφορες στον αγωνιστικο χωρο θα ελεγα και αυτο φανηκε και στα φιλικα της ομαδας μας.
 
Μεγαλο ρολο θα παιξει η εμπειρια πιστευω και το παθος και η θεληση καθε ομαδας να επιτυχει τους στοχους της. Ξερουμε ολοι ποσο δυσκολες εποχες διανυουμε λογω Covid, γεγονος που μας επηρεαζει σ ολους τους τομεις τοσο στην υγεια μας φυσικα οσο και οικονομικα τα σωματεια ολα!
 
Πώς είναι η επιστροφή σε επίσημους αγώνες μετα από 8 μήνες

Το οτι ξεκιναει η αγωνιστικη περιοδο πραγματικα ειναι πολυ ευχαριστο για ολους για τα σωματεια γia τους παιχτες αλλα και για ολους τους φιλαθλους. Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα!

Mίλησε μας για το ματς της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΕΚ  ΣΥΝΚΑ

Την Κυριακη αντιμετωπιζουμε το Συνκα, μια ομαδα εμπειρη η οποια εχει αφησει τ στιγμα της στην κατηγορια. Εχει αρκετη δυναμικη σαν ομαδα και ειδικα στο γηπεδο της. Πιστευουμε πολυ στο θετικο αποτελεσμα, εχουμε δειξει πολυ καλο προσωπο μεχρι τωρα και ελπιζουμε να ανταμοιφτουμε την Κυριακη με τους 3 βαθμους.
 
Στοχος μας ειναι να κοιταμε καθε ματς ξεχωριστα. Να παιρνουμε οτι καλυτερο μπορουμε απο αυτα και στο τελος θα κανουμε ταμειο.
Να ευχηθω σε ολους τους ποδοσφαιριστες να εχουμε υγεια πανω απο ολα. Να διανυσουμε ενα πρωταθλημα με υγειοί ανταγωνισμο, να αποκτησουν ολα τα νεα παιδια τις καταλληλες εμπειριες απο αυτο το πρωταθλημα που τους δινεται η ευκαιρια να αγωνιστουν, και ολες οι ομαδες να πετυχουν τους στοχους τους, φυσικά πρωτιστως ο Αρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.