Η Αποστολή της ομάδας μας με Ρεθυμνιακό

 Στην αποστολή ο Ζότο 





Με 21 παίκτες στην αποστολή για τον εκτός έδρα  αγώνα με τον Ρεθυμνιακό στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 25/10 και ΩΡΑ 15.00 στο γήπεδο Σοχώρας.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε ηη προετοιμασία της ομάδας μας,με τον Γαβαλά να μην ξεπερνάει τον τραυματισμό του, και να τίθεται νοκ-αουτ από το Ρεθυμνιωτικο ντ'ερμπι,ενώ για ρπώτη φόρα βρίσκεται στην αποστολή ο Ζότο.Μετά το τέλος της Σαββατιάτικης προπόνησης  έγινε ανάλυση βίντεο από τον τεχνικό της ομάδα μας.

Ο προπονητης της ομάδας μας Άρης Παπαδάκης δεν θα έχει στην διάθεση του,τους Γαβαλά,Τσουμάγκα,,Χεμπαι,Μπαγκάκη,Σεχι,και Πρότσκα.

 Ο Μανδαλενάκης (Ηρακλείου) θα είναι ο άρχοντας του αγώνα με βοηθούς τους Λιοδάκη (Ρεθύμνου) και Κατσόγιαννη (Ηρακλείου) . Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Κυριάκος Δελήμπασης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους

Κελαιδης , Xναρης, Aντουρακης, Λαγκουβαρδος,Χασιωτης,Μεταξακης, Νικηφορος, Μαργκινι,Παπαδακης,Γκεοργκιεβσκι, Μαγιαφας, Ανδρουλακης, Περηφανος, Σωπασης, Βαρουχας , Μανωλακακης, Ζότο, Λαζιδης , Σεφουλαι, Ματαραγκασι, Σκουλουδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.