Ήττα της ομάδας μας από Ρεθυμνιακό

Κακή εμφάνιση από την ομάδα μας στη Σοχώρα που γνώρισε την ήττα από τον Ρεθυμνιακό 



Κακή εμφάνιση πραγματοποιήσε η ομάδα μας την Κυτριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Σοχώρας απέναντι στον Ρεθυμνιακό που γνώρισε την ήττα με 4-0.

Κακό ξεκίνημα του αγώνα από τους ποδοσφαιριστές μας όπου στο 17΄έχαναν ήδη με 2-0 και είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς ο Ρεθυμνιακός.


ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

5’ Σουτ του Μερτίρι από πλάγια αριστερά απέκρουσε στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Κελαϊδής.

11’ ΓΚΟΛ 1-0 Σε εκτέλεση κόρνερ του Μυρθιανού από αριστερά ο Κελαϊδής θα διώξει με γροθιές, σουτ του Παπιομύτογλου στα σώματα των αμυντικών και λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του  της ομ'άδας μας και νέο κόρνερ. Εκτελεστής ξανά ο Μυρθιανός που έστειλε την μπάλα στην κέντρο της άμυνας και  ο Σηφακάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Ρεθυμνιακό.

ΓΚΟΛ 2-0 17’ Από φάση διαρκείας στα καρέ της ομάδας μας και προσπάθεια για ανάποδο «ψαλίδι» του Σηφακάκη η μπάλα θα καταλήξει στον Αντιασβίλι που θα την κατεβάσει και με σουτ θα την στείλει στο δεξί «παραθυράκι» του Κελαιδή.Πιθανό να έχει βρει το χέρι του επιθετικού του Ρεθυμνιακόυ.

ΓΚΟΛ 3-0 33’ Από βολέ του Κοκκαλά ο Παπιομίτογλου κινήθηκε ταχύτατα, ο Μεταξάκης του έβαλε την κόντρα, η μπάλα όμως έφυγε από δεξιά στον Μερτίρι που την κοντρολάρισε μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κελαϊδή.

37’ Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη η μπάλα θα καταλήξει στον Σηφακάκη που με κεφαλιά θα την στείλει να χτυπήσει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΓΚΟΛ 4-0 64’ Από λάθος πάσα αμνυντικού μας, ο Δελήμπασης κέρδισε την μπάλα πάσαρε αριστερά στον Μυρθιανό που έβγαλε σέντρα από κοντά το πλασέ του Σηφακάκη απέκρουσε με τα πόδια ο Κελαϊδής, όμως στην επαναφορά ο σέντερ φορ του Ρεθυμνιακού με κεφαλιά έστειλε τη μπαλα στα δίχτυα.

86’ Εκτέλεση φάουλ του Μερτίρι από αριστερά και λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άρη.

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γ. Λυρώνης) :Κοκκαλάς, Τουρνάκης, Μυρθιανός (65’ Κουδουνάκης), Γεωργούλης (55’ Δασκαλάκης), Μπούσδρας, Δροσάκης, Δελήμπασης (70’ Πρινιανάκης), Παπιομίτογλου, Αντιασβίλι (55’ Ξεπαπαδάκης), Σηφακάκης (65’ Βρεττός), Μερτίρι.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Α. Παπαδάκης) : Κελαϊδής, Αντουράκης (59’ Λαγκουβάρδος), Νικηφόρος, Μεταξάκης, Χασιώτης (46’ Παπαδάκης), Μαργκίνι (46’ Ζότο), Μανωλακάκης, Περήφανος, Σκουλούδης (59’ Λαζίδης), Ματαραγκάσι (69’ Μαγιάφας), Σεφουλάϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.