«Ευχαριστήρια ανακοίνωση σε Περιφέρεια Κρήτης και κ.Αρναουτάκη Σταυρό»

 


« Η διοίκηση του Α.Ο.Αρη Ρεθύμνου αισθάνεται την ανάγκη και υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Κρήτης,τον Περιφερειάρχη κ.Σταύρο Αρναουτάκη,τον αντιπεριφερειάρχη κ.Νικο Συριγωνακη και τους συνεργάτες τους,για την έμπρακτη στήριξη και υλοποίηση των δεσμεύσεων τους προς τις ομάδες της Γ Εθνικής του Ομίλου Κρήτης.

Στις 12 Ιουνιου με πρωτοβουλία της ομάδας μας διοργανώθηκε η Παγκρήτια σύσκεψη των Κρητικών ομάδων της Γ'Εθνικης,στις εγκαταστάσεις μας,στο Ρέθυμνο, που πρώτα από όλα δημιούργησε την σύσφιξη σχέσεων και τη δημιουργία καλού κλίματος ανάμεσα σε όλα τα σωματεία.

Τεθηκαν αιτήματα τόσο προς την Περιφέρεια Κρήτης, τόσο στις τοπικές ενώσεις αλλά και την ΕΠΟ.Πρωταρχικός στόχος ήταν η δημιουργία του Κρητικού ομιλου που και οι 4 ενωσεις στάθηκαν στο πλευρό μας,και υλοποιήθηκε.Η περιφέρεια Κρήτης στάθηκε αρωγοί τόσο στις μετακινήσεις μας που καλύβει τα έξοδα των λεωφορείων,καθως επίσης και τον ρουχισμό  των 16 ομάδων.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τις 4 Ενωσεις της Κρήτης και τους προέδρους τους κ.κ.Χναρη, Τζώρτζογλου,Κωνσταντινίδη και Χηνόπουλο,για την έμπρακτη στήριξη τους.

Τέλος σημειώνουμε  ότι ο Κρητικός όμιλος θα πρέπει να παραμείνει ως έχει και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταργηθεί,δεν θα αντέξουμε οικονομικα τα σωματεία τις μετακινήσεις εκτός Κρήτης,όπως επίσης θα πρέπει να υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες και όχι 7 που ακούγεται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Τέτοιες ενέργειες μας δυναμώνουν ακόμα περισσότερο να υπηρετούμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό,με περισσότερο μεράκι και θέληση.

Σας Ευχαριστούμε»



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.