Δημητρης Μανωλακάκης:"Eχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα τοπικό ντέρμπι"Ο Δημητρης Μανωλακάκης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας,www.arisrethymnou.gr καθώς μίλησε για το ματς με τον Ρεθυμνιακό, την επιστροφή του σαν αντίπαλος στη Σοχώρα καθώς εχει φορέσει τη φανέλα των δελφινιών,αλλά και για την ομάδα μας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε 

Δυο λόγια για το ματς με Ρεθυμνιακό

 'Eχουμε προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα τοπικό ντέρμπι όπως ξέρουμε, δεν έχουμε κάνει το καλύτερο ξεκίνημα που θα θέλαμε γενικά . Ο Ρεθυμνιακος  είναι μια παρά πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία για κάθε αντίπαλο και εμείς θα προσπαθήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

Πώς είναι για σενα που επιστρέφεις σαν αντίπαλος στη Σοχωρα

 Είναι μια ευχάριστη έκπληξη που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στο Ρέθυμνο και θα βρεθώ αντίπαλος με μια πρώην και ιστορική ομάδα .

Δύο λόγια για την ομάδα σου

Ο Άρης γενικά είναι μια ομάδα του Ρεθύμνου που έχει μαζέψει ένα υλικό από ταλαντούχους Ρεθυμνιώτες κυρίως ποδοσφαιριστές και πιστεύει πολύ σε αυτά τα παιδιά χωρίς ιδιαίτερο μπάτζετ και προσπαθεί παιχνίδι με παιχνίδι να κερδίσει εμπειριες μέσα από αυτή την κατηγορία και στο τέλος θα κάνουμε το λογαριασμό.Ξέροντας ότι πέφτουν πολλές ομάδες χωρίς να φοβόμαστε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.