Φιλική ισοπαλία απέναντι στον Πόρο

 Φιλική ισοπαλία  η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο Αρμένων με τον Πόρο



Ισόπαλοι με 1-1  αναδείχθηκε η ομάδα μας στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα με τον Πόρο στα πλαίσια της προετοιμασίας πριν την έναρξη του πρωταθλήματιος της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Πόρου  άνοιξε το σκορ με τον Πατσαρούχα στο 48ο λεπτό του β΄μέρους για να ισοφαρίσει η ομάδα μας στο 85΄με τον Γαβαλά σε εξαιρετική ασιστ του Ματαραγκασι.
Δυνατό φιλικό και για τις 2 ομάδες με τους προπονητές να βγάζουν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα σε τι κάτασταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3'  Φάουλ Φραγκουλάκη από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Πατσαρούχα, , η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών κι έφυγε κόρνερ.

8' Ωραία προσπάθεια και σέντρα Πήλιου από δεξιά, γυριστό σουτ του Πατσαρουχα στην κίνηση έξω.

11' Κόρνερ Πήλιου από δεξιά, ο προωθημένος στο δεύτερο δοκάρι Δουλγεράκης αμαρκάριστος σούταρε δυνατά, η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Χνάρη.

40' Σέντρα σουτ Ματαραγκασι αουτ η μπάλα.

Τέλος α΄ημιχρόνου 0-0 το σκορ.

48' Γκολ 0-1 για τον Πόρο  καλή συνεργασία Μεταξάκη, Πήλιου, Πατσαρούχα, ο Μεταξάκης γύρισε από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι, ο Πήλιος "σέρβιρε" στον Πατσαρούχα που με ωραία κίνηση και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χνάρη .

56' Ο Λαζίδης "έκλεψε" έξω από την περιοχή του Πόρου και σούταρε λίγο αουτ η μπάλα.

59'  Ο Μεταξάκης βρήκε καταπληκτικά μέσα στην περιοχή του Άρη Ρεθύμνου τον Τριχάκη που πλάσαρρ στην κίνηση, έπεσε και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χνάρης.

62' Βαθιά μπαλιά ακριβείας του Φραγκουλάκη δεξιά για τον Σκουλά, γύρισμα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι στον αφύλακτο Καστελλιανάκη που πλάσαρε, απέκρουσε εκπληκτικά ενστικτωδώς ο Χνάρης.

68'  Σέντρα Ματαραγκάσι από δεξιά, κεφαλιά Μανωλακάκη μπλόκαρε ο Μήτρου.

74' Γύρισμα Μεταξάκη από αριστερά στον Καστελλιανάκη που απέφυγε και τον τερματοφύλακα Χνάρη αλλά πλάσαρε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

75' Καλό σουτ του Βαρούχα έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παναγιώτου.

77' Καλό σουτ του Αριστεινίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε στο έδαφος, μπλόκαρε σταθερά ο Χνάρης.

85' Γκολ 1-1 με τον Γαβαλά. Ασίστ με εξαιρετική κάθετη του Ματαραγκάσι δεξιά μέσα στην περιοχή στον Γαβαλά που πλάσαρε ψύχραιμα τον Παναγιώτου. Πανεμορφο γκολ για την ομάδα μας.

Τέλος παιχνιδιού 1-1 με σκόρερ τον Γαβαλά για την ομάδα μας και τον Πατασαρούχα για τον Πόρο.

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ): Χνάρης, Αντουράκης (67' Λαγουβάρδος), Νικηφόρος (90' Πρότσκα), Παπαδάκης (46' Γαβαλάς), Μεταξάκης (67' Μαργκίνι), Ανδρουλάκης (67' Βαρούχας), Μανωλακάκης, Περήφανος (67' Σωπασής, 80' λ.τ. Έντισον), Σοφουλάι, Λαζίδης (90' Μπαγκάκης) Ματαραγκάσι.

ΠΟΡΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗΣ): Μήτρου (70' Παναγιώτου) Σκουλάς (70' Φραγκιαδάκης), Τσουκαλάς (90' Παγωνάκης), Πλαϊτάκης (57' Σηφάκης), Δουλγεράκης (63' Πολυχρονάκης), Τριανταφυλλίδης (48' Τσακάνι), Φραγκουλάκης (79' Μαγάκης),
Τριχάκης (Αριστεινίδης), Πήλιος (57' Σταυρακάκης), Μεταξάκης (79' Χρηστάκης), Πατσαρούχας (50' Καστελλιανάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.