Η Αποστολή της ομάδας μας για το εκτός εδρα ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

 Με 21 παίκτες στην αποτολή για Χανιά Με προπονηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17/10 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το εκτος εδρας ματς με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ.

Με 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή θα ταξιδέψει η ομάδα μας  για τα Χανιά το πρωί της Κυριακής 18/10,που θα αγωνιστεί με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μουρνιών.

Ο προπονητης της ομάδας μας Άρης Παπαδάκης δεν θα έχει στην διάθεση του,τους Τσουμάγκα,Ζότο,Χεμπαι,Μπαγκάκη,Σεχι,και Πρότσκα.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Γιώργος Πατεμτζής με  βοηθούς τους Μαυραντωνάκη και δρακουλάκη του συνδέσμου Ηρακλείου.Παρατηρητης διαιτησιας θα είναι ο Γιωργος Χατζηδάκης των Χανίων.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους

Κελαιδης , Xναρης, Aντουρακης, Λαγκουβαρδος,Χασιωτης,Μεταξακης, Νικηφορος, Μαργκινι,Παπαδακης,Γκεοργκιεβσκι, Μαγιαφας, Ανδρουλακης, Περηφανος, Σωπασης, Βαρουχας , Μανωλακακης, Γαβαλας, Λαζιδης , Σεφουλαι, Ματαραγκασι, Σκουλουδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.