Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Τρίτη σερί άνετη νίκη για τον Άρη στο πρωτάθλημα (4-0 στα Αγγελιανά)

 


Ανεβάζοντας στροφές κυρίως στο δεύτερο μέρος ο Άρης Ρεθύμνου πέρασε νικηφόρα και από τα Αγγελιανά για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν στο 34' μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Γαβαλά, κλείνοντας το πρώτο μέρος προηγούμενοι με το "ρευστό" 1-0 υπέρ τους. Στο δεύτερο ημίχρονο λίγα δευτερόλεπτα μετά την σέντρα ο Στέλιος Αντουράκης έκανε το 1-2 με τον Χρυσαφόπουλο και ο πρώτος πλάσαρε για το 2-0. Κάπου εκεί ουσιαστικά οι κίτρινοι πήραν σαφές προβάδισμα για την νίκη για να φτάσουμε στο 90' όταν ο Μπαγκάκης από ασίστ του Στέλιου Αντουράκη πλάσαρε για το 3-0. Το τελικό 4-0 για τους παίκτες του Άρη Παπαδάκη διαμόρφωσε ο Ναθαναηλίδης μετά από ασίστ του Μπαγκάκη στις καθυστερήσεις. Την επόμενη (4η) αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον ΟΦ Αρμένων (Σάββατο 30/10 στις 16.00) στο γήπεδο Μισιρίων.

Αρκάδι Αγγελιανών (Μιχάλης Παπαδάκης): Πετρογιάννης, Χρυσός, Κ. Κοσκινάς, Κ. Αντιασβίλι, Μπιρίκος (88' Νικ. Μαθιουδάκης), Ι. Λαδιανός (70' Απ. Μαθιουδάκης), Μπροτζάκης, Ν. Ψωμάς (63' Ε. Καλλέργης), Τζωρτζινάκης, Κ. Γιακουμάκης, Καλούδης. 

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Κρούτι, Αντουράκης Στ., Αντουράκης Μ., Χασιώτης (63' Μαργκίνι), Δασκαλάκης, Ναθαναηλίδης, Καψαλάκης, Ματαραγκάσι Ντ. (70' Ζότο), Γαβαλάς (83' Πρότσκα), Κουταλάς (46' Χρυσαφόπουλος), Γιαννόπουλος (83' Μπαγκάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου