Άρης επτά "αστέρων" κόντρα στον ΟΦ Αρμένων (νίκη 7-0)

 



Με μια ευρεία νίκη, την τέταρτη σε ισάριθμα παιχνίδια, συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου ο Άρης Ρεθύμνου καθώς επικράτησε 7-0 στο χθεσινό ματς με τον ΟΦ Αρμένων στο γήπεδο Μισιρίων μένοντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Ποσειδώνα Γερανίου και την Ασή Γωνιά.  

Η αναμέτρηση δεν χρίζει περαιτέρω ανάλυσης με την νικητή να κρίνεται πριν την συμπλήρωση μισής ώρας όταν και οι κίτρινοι προηγήθηκαν 3-0. Στο 15' ο Ματαραγκάσι άνοιξε το σκορ με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να δίνει την ασίστ για το 2-0 από τον Καψαλάκη στο 23'. Δύο λεπτά αργότερα μετά από σουτ του Ματαραγκάσι στο δοκάρι ο Χρυσαφόπουλος στην επαναφορά πλάσαρε για το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 52' έγινε το 4-0 με σκόρερ τον Γαβαλά ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Μαργκίνι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 81' ο Κουταλάς μετά από ασίστ του Σηφακάκη σημείωσε το 6-0 ενώ στο 86' από πάσα του Κουταλά ο Γιαννόπουλος έγραψε το τελικό 7-0. Για την επόμενη 5η αγωνιστική οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη θα αντιμετωπίσουν το ερχόμενο Σάββατο (15.00) σε ένα ακόμη εκτός έδρας ντέρμπι τον ενισχυμένο φέτος Αστέρα Περάματος στο γήπεδο της Αλφάς.

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Μ. Αντουράκης, Βαρούχας, Δασκαλάκης (46' Μαργκίνι), Ναθαναηλίδης, Περίφανος, Χρυσαφόπουλος (69' Μπαγκάκης), Καψαλάκης (58' Κιόσια), Σηφακάκης, Γαβαλάς (65' Γιαννόπουλος), Ματαραγκάσι (65' Κουταλάς).

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Σκουλούδης, Δραμιτινός, Ν. Κολυβάκης (30' Κριτσιώτης), Π. Γασπαράκης, Κοσμίδης, Βογιατζάκης (60' Τσαπόκου), Τσόλας, Βαβουράκης, Τριχάκης, Μάνσε (85' Ι. Κολυβάκης), Καλησπεράκης (46' Τάρε).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.