Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Άρη Ρεθύμνου για την ολοκλήρωση των εργασιών της κερκίδας

 

Με μια περιεκτική ανακοίνωση οι διοικούντες τον Άρη Ρεθύμνου ευχαριστούν όλους όσους συνεισέφεραν και τον κάθε ένα ξεχωριστά για την δημιουργία μιας πανέμορφης και σύγχρονης κερκίδας στο γήπεδο Μισιρίων για την πιο άνετη και ασφαλή παρακολούθηση κυρίως των παιχνιδιών αλλά και των προπονήσεων τονίζοντας παράλληλα και τις συνολικές προσπάθειες της νυν διοίκησης για την γενικότερη βελτίωση των εγκαταστάσεων τα τελευταία 10 χρόνια.

"Ένα όνειρο δέκα ετών έγινε πραγματικότητα. Το περασμένο Σάββατο 2 Οκτωβρίου και στον αγώνα Άρης-Λιβάδια οι φίλαθλοι απόλαυσαν το παιχνίδι από την πανέμορφη και ασφαλή κερκίδα του δημοτικού γηπέδου Μισιρίων.Αξίζει να αναφερθεί ότι η σκέψη για δημιουργία κερκίδας στην βόρεια πλευρά του γηπέδου υπήρχε ήδη από το 2011 όταν η τωρινή διοίκηση ανέλαβε τα καθήκοντά της. Το 2013-14 ξεκίνησαν οι προσπάθειες στον κ. Περιφερειάρχη για τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα που τελικά ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση τον Φεβρουάριο του 2018. 

Στα εγκαίνια του γηπέδου (στις 03.03.2018) μετά από πρόταση του Γενικού Γραμματέα του Άρη Ρεθύμνου κ. Μπάμπη Χατζηδάκη ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης ανακοίνωσε την χρηματοδότηση για την κατασκευή κερκίδας κάτι που υλοποιήθηκε φέτος. Η οικογένεια του Άρη Ρεθύμνου (διοίκηση-προπονητές-γονείς Ακαδημιών-φίλαθλοι) ευχαριστούν θερμά:

Τον άξιο Περιφερειάρχη και λάτρη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα κ. Σταύρο Αρναουτάκη.

Την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαίρη Λιονή.

Τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου (Υπευθυνο Αθλητισμού) κ. Νίκο Συριγωνάκη.

Τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ιωάννη Παρασύρη. 

Τον Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Μαρινάκη. 

Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Άγγελο Μαλά

Την προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Πόπη Τζαγκαράκη.

Τον μελετητή του έργου κ. Βασίλη Ποθητό. 

Τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο (Τομέας Αθλητισμού) κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη για τις συντονισμένες προσπάθειες των ενεργειών του για την ολοκλήρωση του έργου.

Τέλος ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Γεωργαλή (πρώην Παιδείας) και την Δ/ντρια του 4ου Γυμνασίου κ. Συκιώτη Φλώρα για την κατανόηση και διάθεση των απαραίτητων χώρων.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.