Είχε τις ευκαιρίες ο Άρης αλλά του έλειψε το γκολ (ήττα 0-1 από Ασή Γωνιά)

 

Για περισσότερα από 700 αγωνιστικά λεπτά η ομάδα μας είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία της (22-0 τέρματα) για να δεχτεί το πρώτο τέρμα από την Ασή Γωνιά και συγκεκριμένα από τον Βασιλείου στο 84' το οποίο έκρινε και τον νικητή παρά τις προσπάθειες των παικτών του Άρη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης για την 8η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΡ. Απέκρουσε πέναλτι ο Χνάρης με δέκα για πάνω από 40' οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο είχαν τέσσερις καλές στιγμές με τον Ζότο στο 7' και στο 17' και τους Ματαραγκάσι στο 13' και Καψαλάκη με φάουλ στο 20' να απειλούν την εστία του Κελαϊδή χωρίς αποτέλεσμα. Η πίεση των Περβολιανών συνεχίστηκε και στο 30' το πλασέ του Σηφακάκη πέρασε μόλις άουτ ενώ δύο κεφαλιές του Δασκαλάκη στο 33' και στο 40' ήταν άστοχες. Τελευταία καλή στιγμή το ψηλοκρεμαστό του Ματαραγκάσι το οποίο έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στο δεύτερο μέρος οι ισορροπίες άλλαξαν πολύ νωρίς στο 53' όταν ο Βαρούχας έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Φοβάκη ο οποίος ήταν σε θέση βολής με τον διαιτητή κ. Καλυβιαννάκη να δείχνει την απ' ευθείας κόκκινη και τον Άρη Ρεθύμνου να συνεχίζει πλέον με δέκα παίκτες. Λίγο αργότερα ο Γιαννόπουλος με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει στο 65' ο Φοβάκης ανατράπηκε από τον Μ. Αντουράκη μέσα στην περιοχή με τον κ. Καλυβιανάκη να δείχνει την άσπρη βούλα αλλά ο Χνάρης διάβασε τον Βασιλείου και μπλόκαρε μάλιστα με διπλή προσπάθεια. 

Στο 72' είχαμε τον τραυματισμό του Περήφανου ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στους συνδέσμους ενώ στο 78' ο Καψαλάκης, στο 80' ο Ρίντι και στο 82' ο Γιαννόπουλος φτάσανε κοντά στο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δύο λεπτά αργότερα σε μια φάση διαρκείας από την πάσα του Παπαδογιαννάκη ο Βασιλείου σε πλεονεκτική θέση νίκησε τον Χνάρη για το 1-0 των φιλοξενούμενων. Στη συγκεκριμένη φάση η ομάδα των Περιβολίων διαμαρτυρήθηκε έντονα για το γεγονός ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Αποκόρωνα χρησιμοποίησε και το χέρι για να κοντρολάρει και στη συνέχεια να πασάρει στον σκόρερ. Στο 86' ο Σήφακάκης πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο Κελαϊδής στην τελευταία φάση του αγώνα με το 0-1 να μένει μέχρι τέλος. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας εκτός έδρας με την ομάδα των Λιβαδίων το επόμενο Σάββατο το απόγευμα (18.30).

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Μ. Αντουράκης (87' Κιάτα), Βαρούχας, Δασκαλάκης, Ναθαναηλίδης, Περήφανος (74' λ.τ. Μαργκίνι), Ζότο, Καψαλάκης, Σηφακάκης, Γαβαλάς (60' Γιαννόπουλος), Ματαραγκάσι. 

Ασή Γωνιά (Χρήστος Βασιλείου): Κελαϊδής, Κολοβάκης, Δελημήτσος (35' λ.τ. Καπετανάκης), Κουτσάκης, Ντεμίρι, Βασιλέιου, Παπαδογιαννάκης, Γασπαράκης, Λέσι (60' Κάππος), Φοβάκης, Σταυράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.