Με Σηφακάκη πήρε άλλο ένα ντέρμπι η ομάδα μας (1-0 τον Ρεθυμνιακό)

 

Το έβδομο σερί τρίποντο κατέκτησε ο Άρης Ρεθύμνου με την απογευματινή νίκη με 1-0 στο ντέρμπι με τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο Μισιρίων για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική. Σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Σήφης Σηφακάκης από την άσπρη βούλα η οποία συνεχίζει μόνη στην κορυφή της Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου μετά από 7 αγωνιστικές. 

Οι "κίτρινοι" ήταν σαφώς καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κατέκτησαν δίκαια την νίκη. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 14' η κεφαλιά του Ναθαναηλίδη μετά το φάουλ του Καψαλάκη πέρασε δίπλα από την εστία του Κελαϊδή. Τρία λεπτά αργότερα ο "κεραυνός" του Περήφανου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των κυανόλευκων. 

Η πίεση των Περβολιανών για να πετύχουν ένα τέρμα συνεχίστηκε και στο 35' από κόρνερ του Γαβαλά με γροθιές έδιωξε ο Κελαϊδής ενώ στο 36' το μακρινό σουτ του Ματαραγκάσι έφυγε μόλις άουτ. Ένα λεπτό αργότερα η σέντρα σουτ του Δασκαλάκη πέρασε δίπλα από το τέρμα ενώ και στο 42' ο Ναθαναηλίδης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Καψαλάκη έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Άλλες τρεις φάσεις έγιναν στο πρώτο μέρος με τα σουτ και πλασέ του Γαβαλά (στο 43' και στο 45') αλλά και την κεφαλιά του Σηφακάκη να μην βρίσκουν στόχο. 

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη έφτασαν κοντά στο γκολ με το πλασέ του Σηφακάκη στο 55' και το σουτ του Γαβαλά στο 58'. Από την άλλη μεριά οι κυανόλευκοι είχαν δύο καλές φάσεις στο 50' και στο 57' με τον Μερτίρι να μην τα καταφέρνει. Στο 70' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γεωργούλη ενώ λίγο αργότερα ο Ματαραγκάσι ανατράπηκε από τον Μάγγο στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης Ραφαήλ Σταυρουλάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι και τον Σηφακάκη στο 75' να σκοράρει για το 1-0. Στην συνέχεια η ομάδα μας διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι τέλους και πανηγύρισε μια ακόμη σημαντική νίκη. Επόμενη αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική πάλι στο γήπεδο Μισιρίων το ερχόμενο Σάββατο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και φέτος την Ασή Γωνιά (15.00).

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Κρούτι, Στ. Αντουράκης, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Ναθαναηλίδης, Περήφανος, Ζότο (92' Μαργκίνι), Καψαλάκης, Σηφακάκης (92' Γιαννόπουλος), Γαβαλάς (85' Μ. Αντουράκης), Ματαραγκάσι (88' Πρότσκα).

Ρεθυμνιακός (Νίκος Μαθιουδάκης): Κελαϊδής, Πρινιανάκης, Σουχλάκης, Αιχμαλωτίδης, Γεωργούλης, Κλειδής, Βρεττός, Λαζίδης (83' Ζήκος), Μάγγος (78' Χαλκιαδάκης), Βαρουξάκης, Μερτίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.