Με απουσίες για το διπλό στα Λιβάδια ο Άρης Ρεθύμνου-Πρεμιέρα και για την Κ14

 

 

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης Ρεθύμνου ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα (18.30) στο γήπεδο Λιβαδιών την τοπική ομάδα σε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι για τους "κίτρινους" για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου. Η ομάδα μας θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα κόντρα στην Ασή Γωνιά και να πάρει μια ακόμη νίκη που θα την διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Αρκετές είναι οι απουσίες για τους Περβολιανούς για πρώτη φορά φέτος καθώς εκτός του τιμωρημένου Χρυσαφόπουλου ο οποίος εκτίει σε αυτό το παιχνίδι την τέταρτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του θα είναι εκτός ακόμη τρεις παίκτες ενώ αμφίβολοι είναι άλλοι δύο. Ο Περήφανος μετά τον σοβαρό τραυματισμό στην αναμέτρηση με την Ασή Γωνιά θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Στέλιος Αντουράκης, Μάρκος Αντουράκης. 

Αμφίβολοι είναι και οι Αλέξης Χασιώτη και του Μύρος Δασκαλάκης για τους οποίους θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή τους. Την αποστολή αποτελούν οι: Κρούτη, Χεμπάϊ, Χνάρης, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Χασιώτης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιάτια, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Ναθαναηλίδης, Πρότσκα, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Ι.Σ. Σηφακάκης. 

Η αποστολή των παικτών του Άρη Παπαδάκη θα συγκεντρωθεί στις 14.00 αύριο στο γήπεδο όπου θα γευματίσει παρουσία και ανθρώπων από την διοίκηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το γήπεδο Λιβαδίων

Με Αστέρα Ρεθ.1 η Κ14 του Άρη Ρεθύμνου

Εν τω μεταξύ αύριο ξεκινάει το Πρωτάθλημα Υποδομών για την Κ14 (Άρης Ρεθύμνου 2) η οποία αντιμετωπίζει στο γήπεδο Ατσιποπούλου τον Αστέρα Ρεθύμνου στις 11.00 το πρωί. Όσον αφορά το ματς του Άρη Ρεθύμνου 1 κόντρα στην Επισκοπή που επρόκειτο να διεξαχθεί επίσης αύριο την ίδια ώρα στο γήπεδο Σοχώρας σύμφωνα με ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής δεν θα γίνει λόγω έλλειψης παικτών από την τυπικά γηπεδούχο με το ματς να αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ των "κιτρίνων". Την καθοδήγηση των τμημάτων της Κ14 (γεννηθέντες 2008-2009) έχουν αναλάβει ο Θεόφιλος Αποστολάκης και ο Δημήτρης Ναθαναηλίδης. 

Το έμψυχο δυναμικό αποτελούν οι: Γκίνι Μαρκ, Σινγκ Ταζ, Γκίοκα Εράντι ,Τζεκάκης Στέφανος, Σινγκ Κοσέλ, Κότσι Κρίστι, Ασμαριάν Δημήτρης, Ντούκα Λέον, Ντέτα Διονύσης, Παντελίδης Νίκος, Καζαμίας Χρήστος, Πατσάκης Ιωάννης (γεννηθέντες 2008), Τσικνάκης Πάνος, Τσικνάκης Γιώργος, Πίργια Παουλ, Πελτέκης Γιώργος, Κόλα Ρίγκεστ, Κιάτο Μάριο, Βροντάκης Βασίλης, Σαμψών Στέλιος, Μηναδάκης Μύρων, Γερωνυμάκης Σταύρος, Τσάνο Κλέβις, Μονιάκης Μάνος, Τανούσης Ρονάλντο, Θεοδωράκης Κωνσταντίνος, Θεοδώρου Ιωάννης, Λαγουδάκης Γιώργος, Πλακιωτάκης Νικόλαος, Βελάϊ Αντώνης, Κουτσαφτάκης Ιωάννης, Μαραγκουδάκης Νικόλαος, Χάμψας Περικλής, Πάνου Αθανάσιος, Ρουμελιώτης Δημήτριος, Ντέτα Άλεξ, Θωμάς Θανάσης (γεννηθέντες 2009).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.