Πανέτοιμος και πλήρης για το διπλό στην Αλφά ο Άρης Ρεθύμνου (15.00 με Αστέρα Περάματος)


 Με όλους τους παίκτες διαθέσιμους ο Άρης Ρεθύμνου ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για ένα ακόμη ντέρμπι αυτή την φορά κόντρα στον ενισχυμένο Αστέρα Περάματος στο γήπεδο Αλφάς (στις 15.00) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου. 

Ο Άρης Παπαδάκης ανακοίνωσε την αποστολή η οποία και για ψυχολογικούς λόγους θα είναι 27μελή ώστε όσοι παίκτες μείνουν εκτός τελικής 20άδας να είναι κοντά στην ομάδα και να την υποστηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Η αποστολή της ομάδας των Περιβολίων είναι η εξής: Κρούτη, Χεμπάϊ, Χνάρης, Αντουράκης Μάρκος, Αντουράκης Στέλιος, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Χασιώτης, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιάτια, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Ναθαναηλίδης, Περήφανος, Πρότσκα, Χρυσαφόπουλος, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Σηφακάκης. 

Οι "κίτρινοι" θα γευματίσουν σε λίγη ώρα στο γήπεδο Μισσιρίων παρουσία μελών της διοίκησης και στη συνέχεια όλοι μαζί θα αναχωρήσουν με λεωφορείο για το γήπεδο Αλφάς όπου και θα διεξαχθεί η σπουδαία αναμέτρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.