Να διευρύνει το αήττητο σερί στο ντέρμπι με τον Ρεθυμνιακό θέλει ο Άρης Ρεθύμνου (αύριο 15.00)

Με στόχο το 7 στα 7 και την παραμονή στην κορυφή ο Άρης Ρεθύμνου θα υποδεχτεί αύριο το απόγευμα (15.00) στο γήπεδο Μισιρίων τον φιλόδοξο Ρεθυμνιακό για την 6η εμβόλιμη αγωνιστική του φετινού Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ. Οι "κίτρινοι" του Άρη Παπαδάκη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση χωρίς κάποιο απρόοπτο με σχεδόν όλους τους παίκτες να βρίσκονται στην διάθεση του νεαρού τεχνικού.

Μοναδικές απουσίες για τους Περβολιανούς είναι ο Χρυσαφόπουλος ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Περάματος και θα εκτίσει την δεύτερη από τις συνολικά τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του αλλά και ο Αλέξης Χασιώτης που υπέστη θλάση στο ματς με την Δόξα Πλατανέ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες.

Η αποστολή της ομάδας των Περιβολίων είναι η εξής: Κρούτη, Χεμπάϊ, Χνάρης, Αντουράκης Μάρκος, Αντουράκης Στέλιος, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιάτια, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Ναθαναηλίδης, Περήφανος, Πρότσκα, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Ι.Σ. Σηφακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.