Χωρίς απουσίες οι "κίτρινοι" με στόχο μια ακόμη νίκη στο ντέρμπι των Ανατολικών προαστίων (αύριο 15.00)

 

Με την τελευταία απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο Μισιρίων ο Άρης Ρεθύμνου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με την γειτονική και ανανεωμένη φέτος Δόξα Πλατανέ (στις 15.00) για την 7η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου -εκκρεμεί η αναμέτρηση με τον Ρεθυμνιακό για την 6η αγωνιστική την ερχόμενη Τετάρτη 17/11-. Στόχος για τους κίτρινους είναι φυσικά η νίκη ώστε να κάνουν το 6 στα 6 και να παραμείνουν "αλώβητοι" στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης Παπαδάκης ανακοίνωσε την 26μελή αποστολή ώστε όσοι παίκτες μείνουν εκτός τελικής 20άδας να είναι κοντά στην ομάδα και να την υποστηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Μοναδική απουσία για τους Περβολιανούς είναι ο Χρυσαφόπουλος ο οποίος αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Περάματος και θα εκτίσει την πρώτη από τις συνολικά τέσσερις αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η αποστολή της ομάδας των Περιβολίων είναι η εξής: Κρούτη, Χεμπάϊ, Χνάρης, Αντουράκης Μάρκος, Αντουράκης Στέλιος, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Χασιώτης, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιάτια, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Ναθαναηλίδης, Περήφανος, Πρότσκα, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Ι.Σ. Σηφακάκης. 

Οι "κίτρινοι" θα γευματίσουν στις 11.00 το πρωί στο γήπεδο Μισιρίων παρουσία μελών της διοίκησης και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για την απογευματινή αναμέτρηση με τους "πορτοκαλί" του Πλατανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.