Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει ο Άρης Ρεθύμνου αύριο με Ασή Γωνιά (15.00)

 

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το απόγευμα η προετοιμασία των "κίτρινων" για την αυριανή πολύ σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην φιλόδοξη Ασή Γωνιά στο γήπεδο Μισιρίων στις 15.00 για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ. 

Ο προπονητής της ομάδας των Περιβολίων Άρης Παπαδάκης είναι για άλλο ένα ματς στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα πέραν της δεδομένης λόγω τιμωρίας απουσίας του Χρυσαφόπουλου -εκτίει την 3η από τις 4 αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν λόγω της αποβολής του-. 

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Χασιώτη ο οποίος προέρχεται από θλάση που υπέστη στο γειτονικό ντέρμπι με την Δόξα Πλατανέ και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του. Η ομάδα θα συγκεντρωθεί νωρίτερα στο γήπεδο Μισιρίων ώστε να γευματίσουν όλοι μαζί και στη συνέχεια να προετοιμαστούν για το παιχνίδι.

Η αποστολή του Άρη Ρεθύμνου αποτελείται από τους: Κρούτη, Χεμπάϊ, Χνάρης, Αντουράκης Μάρκος, Αντουράκης Στέλιος, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Χασιώτης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιάτια, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Ναθαναηλίδης, Περήφανος, Πρότσκα, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Ι.Σ. Σηφακάκης. 

Την Τρίτη 23/11 η πρεμιέρα για την Κ16 με ΕΑΠ στο Ατσιπόπουλο

Εν τω μεταξύ ορίστηκε εκ νέου η αναμέτρηση των "κιτρίνων" με την αντίστοιχη της ΕΑΠ για το Πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΡ για την ερχόμενη Τρίτη 23 Νοεμβρίου στις 19.30 στο γήπεδο Ατσιποπούλου για την 2η αγωνιστική (η ομάδα μας είχε ρεπό την 1η αγωνιστική).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.