Ανέβασε στροφές στην επανάληψη ο Άρης Ρεθύμνου, πήρε το ντέρμπι με Δόξα Πλατανε (2-0)

 

Πιάνοντας καλύτερα στάνταρ απόδοσης στο δεύτερο μέρος οι Περβολιανοί πήραν μια ακόμη νίκη, την 6η συνεχόμενη με 2-0 στο γήπεδο Μισιρίων με αντίπαλο την Δόξα Πλατανέ, παραμένοντας μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς συγκάτοικο μετά και την απώλεια βαθμών του Ποσειδώνα Γερανίου. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Πλατανιά να φτάνει κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις αλλά το πλασέ του Μπαξεβάνη στο 12' και του Δελήμπαση στο 20' από πολύ πλεονεκτική θέση δεν βρήκαν στόχο. Ενδιάμεσα στο 17' είχαμε αναγκαστική αλλαγή τον Χασιώτη ο οποίος υπέστη θλάση και αντικαταστάθηκε Ο Ματαραγκάσι στο 30' έφτασε κοντά στο 0-1 αλλά ο Παλιεράκης έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό πλασέ του με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. 

Οι "κίτρινοι" ευτύχησαν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους στο 48' όταν από όμορφη ενέργεια από αριστερά του Ματαραγκάσι και συρτή σέντρα ο Σηφακάκης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη παρά την πίεση που δέχτηκαν κατά διαστήματα από τους 'πορτοκαλί" κρατούσαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και έψαχναν διαδρόμους για ένα δεύτερο τέρμα με το οποίο θα κλείδωναν την υπόθεση νίκη. 

 Στο 82' αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη ο Μπαξεβάνης με την ομάδα του Μιχάλη Δεληγιαννάκη να απειλεί με κοντινό πλασέ του Καργάκη το οποίο μπλόκαρε ο Χνάρης στο 87'. Λίγο πριν την συμπλήρωση 4 λεπτών καθυστερήσεων από γύρισμα του Ζότο μέσα στην περιοχή από αριστερά ο Στέλιος Αντουράκης που διάβασε την φάση σημείωσε το τελικό 2-0 για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Πλέον ο Άρης Ρεθύμνου στρέφει το βλέμμα στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη για την 6η αγωνιστική στο γήπεδο Μισιρίων απέναντι στον Ρεθυμνιακό. 

Δόξα Πλατανέ (Μιχάλης Δεληγιαννάκης): Παλιεράκης, Βαρδουνιώτης (60' Σαμιώτης), Λάριος, Νούρτσε, Σεφουλλάϊ, Μιχελιδάκης, Μαγιάφας, Δελήμπασης, Μαγάκης (86' Ανυφαντάκης), Καργάκης (73' Ξενοκαλάκης), Μπαξεβάνης.

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Στ. Αντουράκης, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Χασιώτης (17' λ.τ. Ναθαναηλίδης), Περίφανος, Γιαννόπουλος (46' Ζότο), Καψαλάκης (92' Κιάτια), Σηφακάκης, Γαβαλάς (76' Μαργκίνι), Ματαραγκάσι (92' Μιχαλέρης). 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.