Ισοφαρίστηκε στην εκπνοή ο Άρης Ρεθύμνου (2-2 με Λιβάδια) - Ήττα για την Κ14 από Αστέρα Ρεθ.

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έκανε την ανατροπή μέσα σε 7' (71'-78') στο γήπεδο Λιβαδίων κόντρα στην τοπική ομάδα όμως στην τελευταία φάση δέχτηκε την ισοφάριση (2-2) για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ. Έγινε ένα πολύ όμορφο ματς με τον δυνατό αέρα πάντως να επηρεάζει τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. 

Πλέον μετά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα οι πρωτοπόροι συγκατοικούν με άλλες δύο ομάδες (Αστέρα Ρεθύμνου, Ασή Γωνιά) ενώ ένα βαθμό πιο πίσω βρίσκεται ο Αστέρας Περάματος Αναμένεται και η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ΕΑΠ και τον Ερμή Ζωνιανών όπου με ενδεχόμενη νίκη η ομάδα του Μυλοποτάμου θα ανέβει και αυτή στην πρώτη θέση.

Στο 17' στην πρώτη φάση του ματς ο Σωπασουδάκης με ατομική ενέργεια από αριστερά και διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τα Λιβάδια. Οι "κίτρινοι" προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τα σουτ του Γαβαλά στο 18', του Ματαραγκάσι στο 22' και του Κιάτα λίγο αργότερα στο 33' να είναι άστοχα. Νωρίτερα (στο 19') οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε μακρινό φάουλ του Κουγιουμουτζή. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 42' ο Σηφακάκης στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους πλάσαρε άουτ. 

Στην επανάληψη ο Άρης ανέβασε κι άλλο ρυθμό και μόλις στο 47' από πάσα του Καψαλάκη ο Σηφακάκης πλάσαρε με τον Κλάδο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 52' από γρήγορη αντεπίθεση ο Καλυβιανάκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ πέρασε δίπλα από την εστία του Χνάρη. 

Η ομάδα των Περιβολίων απάντησε 56' ο Κλάδος έδιωξε με γροθιές το φάουλ του Γαβαλά ενώ στο 58' από πλάγιο του ίδιου ο Ναθαναηλίδης με κεφαλιά δεν κατάφερε να σκοράρει. Λίγο αργότερα ο Ναθαναηλίδης στο 65' και ο Κιάτα στο 68' απείλησαν χωρίς αποτέλεσμα με τον Κουγιουμουτζή για τους γηπεδούχους στο 69' να πλασάρει μόλις άουτ. 

Φτάσαμε στο 71' όταν από το πλάγιο του Λαγκουβάρδου και την μπάλα να κοντράρει ο Καψαλάκης με κοντινό πλασέ ισοφάρισε 1-1. Επτά λεπτά αργότερα ο Ματαραγκάσι δοκίμασε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο κάτω από την σέντρα με τον Κλάδο να βρίσκεται εκτός εστίας και την μπάλα με την βοήθεια και του αέρα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του για το 1-2. Οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη λίγο έλειψε να πετύχουν και τρίτο τέρμα αλλά το σουτ του Γαβαλά στο 87' και το γυριστό του Γιαννόπουλου δύο λεπτά αργότερα μπλόκαρε ο Κλάδος. Στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων ο Κωστάκης μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Κουγιουμουτζή ο οποίος πλάσαρε για το τελικό 2-2. 

Επόμενη αγωνιστική (10η) η ομάδα μας υποδέχεται τον πολύ δυνατό και φέτος Ποσειδώνα Γερανίου στο γήπεδο Μισιρίων (4/12-15.00)

Λιβάδια (Τάκης Μαρής): Γ. Κλάδος, Σ. Σωπασής, Σταρράς, Δ. Χνάρης, Γ. Καλυβιανάκης (87' Γ. Σωπασής, Μ. Ζερβός, Ε. Ζερβός, Κωστάκης, Κουγιουμουτζής, Σωπασουδάκης (87' Β. Κλάδος), Α. Κλάδος.

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Λαγκουβάρδος (69' Παντερμαράκης), Ζότο, Δασκαλάκης, Χασιώτης, Ναθαναηλίδης (69' Μαργκίνι), Κιάτα (69' Γιαννόπουλος), Καψαλάκης, Σηφακάκης, Γαβαλάς (89' Μιχαλέρης), Ματαραγκάσι (93' Πρότσκα). 

Ήττα για την Κ14 από Αστέρα Ρεθύμνου 1(11-0) στη Σοχώρα

 


Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ14 η ομάδα μας ηττήθηκε 11-0 από τον Αστέρα Ρεθύμνου 1 στο γήπεδο Σοχώρας χθες το πρωί. 

Για το σύνολο του Δημήτρη Ναθαναηλίδη αγωνίστηκαν οι: Μιναδάκης, Τζεκάκης, Τανούσι, Θεοδώρου, Μουσολάρι, Ριγκέστ, Κότσι, Πάνου, Παντελίδης, Μονιάκης, Σινγκ Κοσέλ. 

Έπαιξαν ακόμη οι: Πατσάκης, Λαγουδάκης, Κουτσαυτάκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.