5Χ5 με διπλό στην Αλφά για τον Άρη Ρεθύμνου (1-0 τον Αστέρα Περάματος)

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα που είχε για περίπου 60' ο Άρης Ρεθύμνου επικράτησε χθες το απόγευμα 1-0 του Αστέρα Περάματος στο γήπεδο Αλφάς με σκόρερ τον Σηφακάκη και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου με την 5η νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις έχοντας και μηδέν παθητικό τερμάτων. Απέκρουσε πέναλτι ο Χνάρης.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις με την ομάδα μας να προσπαθεί να γίνει απειλητική και είχε δοκάρι στο 8' με τον Σηφακάκη ενώ από την άλλη μεριά ο Αστέρας Περάματος είχε δοκάρι στο 41' με τον Μυρθιανό. Ενδιάμεσα στο 29' αποβλήθηκε ο Χρυσαφόπουλος με απ' ευθείας κόκκινη αφήνοντας του κίτρινους με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης με το ημίχρονο πάντως να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ. 

 Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη μπήκαν πιο δυνατά και με στόχο από την μία να μην αφήσουν διαδρόμους ώστε οι γηπεδούχοι να γίνουν απειλητικοί προς την εστία τους και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ματαραγκάσι λίγο έλειψε να σκοράρει αλλά το σουτ κατέληξε στο δοκάρι. 

 Στο 60' ο διαιτητής Ρ. Σταυρουλάκης έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Βαρούχα μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Τουρνάκη. Ο Αντώνης Σπανουδάκης ανέλαβε την εκτέλεση με τον Χνάρη όμως να απομακρύνει. Έτσι φτάσαμε στο 77' όταν από όμορφη ασίστ του Ζότο ο Σηφακάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη. Την επόμενη 6η αγωνιστική -εμβόλιμη την Τετάρτη- η ομάδα μας υποδέχεται σε ένα ακόμη πολύ σημαντικό ντέρμπι τον Ρεθυμνιακό στο γήπεδο Μισιρίων (19.30) με στόχο την 6η σερί νίκη σε ισάριθμους αγώνες.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.