"Χ" ωρίς νικητή το ντέρμπι με Ερμή Ζωνιανών (1-1), παραμένει κορυφή πριν τις γιορτές ο Άρης Ρεθύμνου

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης Ρεθύμνου μετά και την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών χθες το απόγευμα στο γήπεδο Μισιρίων σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ. Προηγήθηκαν οι "πράσινοι" ισοφάρισε στην εκπνοή του πρώτου μέρους η ομάδα μας. Με παίκτη λιγότερο αγωνίστηκαν για 30' οι γηπεδούχοι. 

Η αναμέτρηση ήταν μέτρια ποιοτικά με την ομάδα μας κυρίως στο δεύτερο μέρος να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην καταφέρνει να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία εκτός του γκολ της ισοφάρισης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16' μετά από εκτέλεση φάουλ και απόκρουση του Κρούτι ο Κασαπάκης στην επαναφορά σκόραρε με προβολή. Η ομάδα μας πίεσε για την άμεση ισοφάριση και το κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν από ασίστ του Καψαλάκη ο νεαρός Βαρούχας ισοφάρισε. 

Στο δεύτερο μέρος οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν περισσότερο και τους 22 ποδοσφαιριστές με την ομάδα του Μυλοποτάμου να αποκτάει αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αυστηρής αποβολής του Γαβαλά στο 62' με απευθείας κόκκινη με το σκορ να μένει στο 1-1 μέχρι τέλους. Την 14η αγωνιστική το νέο έτος η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ΕΑΠ στο γήπεδο Ατσιπουπούλου (Κυριακή 9/1/2022 στις 11.00). 

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Κρούτι (72' λ.τ. Χνάρης), Βαρούχας, Μαργκίνι, Λαγκουβάρδος (78' Παντερμαράκης), Στ. Αντουράκης, Καψαλάκης, Γαβαλάς, Ζότο, Χρυσαφόπουλος, Σηφακάκης (90' Γιαννόπουλος), Ματαραγκάσι (78' Μιχαλέρης).


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.