Με στόχο το τρίποντο και να μείνει κορυφή ο Άρης Ρεθύμνου υποδέχεται τον Ποσειδώνα Γερανίου (αύριο 15.00)

 


Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης Ρεθύμνου ο οποίος υποδέχεται αύριο στο γήπεδο Μισιρίων τον Ποσειδώνα Γερανίου για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ και φυσικά να παραμείνει στην πρώτη θέση στην οποία πλέον συγκατοικεί μαζί με 3 ακόμη ομάδες τον Ερμή Ζωνιανών, την Ασή Γωνιά και τον Αστέρα Ρεθύμνου -με τον Αστέρα Περάματος να ακολουθεί έναν βαθμό πιο κάτω-. 

Ο τεχνικός των "κίτρινων" Άρης Παπαδάκης εκτός από την απουσία του Περήφανου ο οποίος θα χάσει όλη την σεζόν λόγω της ρήξης πρόσθιου χιαστού που υπέστη θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για την χρησιμοποίηση ή μη των Χασιώτη ο οποίος υπέστη θλάση και του νεαρού Βαρούχα ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες. Στα θετικά για την ομάδα μας είναι η επιστροφή του Χρυσαφόπουλου ο οποίος εξέτισε την ποινή των 4 αγωνιστικών λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Αστέρα Περάματος. 

Η ομάδα μας θα γευματίσει στις 11.00 και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για την σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα του Γερανίου. Στην αποστολή για την ομάδα των Περιβολίων βρίσκονται οι:

Κρούτη, Χεμπάϊ, Χνάρης, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Χασιώτης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Χρυσαφόπουλος, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιάτια, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Ναθαναηλίδης, Πρότσκα, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Ι.Σ. Σηφακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.