Μόνος πρώτος στην κορυφή ο Άρης με άνετη νίκη στο Σπήλι (5-0)

Στην κορυφή χωρίς συγκάτοικο βρίσκεται πλέον ο Άρης Ρεθύμνου μετά την δική του χθεσινή επικράτηση επί του Σπηλίου εκτός έδρας με 5-0 και την απώλεια βαθμών του Αστέρα Ρεθύμνου το Σάββατο. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη και πανηγύρισε άλλη μια νίκη για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ. 

Οι "κίτρινοι" του Άρη Παπαδάκη προηγήθηκαν στο 16' με τον Βαρούχα ενώ στο 44' ο Σηφακάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο Γιαννόπουλος στο 68' πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς σκόραρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 ενώ στο 76' ο Χρυσαφόπουλος σημείωσε το 4-0. Στο 88' ο Κουταλάς διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ομάδα των Περιβολίων. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Χρυσαφόπουλος είχε σουτ στο δοκάρι για τους φιλοξενούμενους. 

Επόμενη αγωνιστική την 13η του τοπικού Πρωταθλήματος η ομάδα μας υποδέχεται σε ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι τον Ερμή Ζωνιανών (το ερχόμενο Σάββατο στις 15.00) ο οποίος επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Αστέρα Ρεθύμνου και αναμένεται με ανεβασμένη ψυχολογία. 

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Κρούτι, Στ. Αντουράκης, Δασκαλάκης (73' Μ. Αντουράκης), Βαρούχας, Λαγκουβάρδος, Κιατία (46' Μαργκίνι), Γαβαλάς (63' Γιαννόπουλος), Καψαλάκης (73' Μιχαλέρης), Ζότο, Χρυσαφόπουλος, Σηφακάκης (73' Κουταλάς). 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.