"Καθάρισε" την υπόθεση νίκη σε 5' στο α' μέρος ο Άρης Ρεθύμνου (5-0 τον Ποσειδώνα Γερανίου)

 Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας μετά τα δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα (ήττα 0-1 από Ασή Γωνιά και "Χ" στα Λιβάδια) και μάλιστα με εμφατικό τρόπο καθώς επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Ποσειδώνα Γερανίου για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. 

Οι "κίτρινοι" μέσα σε ένα 5λεπτό (31'-36') μετέτρεψαν το ρευστό 1-0 σε 3-0 ενώ λίγο αργότερα σε 4-0 κλειδώνοντας την νίκη τους και παραμένουν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας. Στις αρχές του δευτέρου μέρους διαμορφώθηκε το τελικό 5-0 με το υπόλοιπο παιχνίδι να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. 

Οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι να πάρουν νωρίς προβάδισμα και να κάνουν το πρώτο βήμα για τη νίκη και μόλις στο 11' ο Ζότο με κεφαλιά λίγο έλειψε να σκοράρει. Ένα λεπτό αργότερα ο Δρανδάκης δεν έκανε καλό διώξιμο με τα πόδια με την μπάλα να φτάνει στον Ματαραγκάσι ο οποίος σούταρε δυνατά για το 1-0. Στο 18' ο τερματοφύλακας των Γερανιωτών σε μια σύγκρουση που είχε έπεσε άτσαλα στο έδαφος με τον ίδιο να νιώθει ζαλάδες στη συνέχεια και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα κ. Στέργιο Τσιότσια και να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για περαιτέρω εξετάσεις. 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αναγκαστική αλλαγή του Δρανδάκη με τον Χρυσανθίδη στο 26' και ελλείψει δεύτερου τερματοφύλακα τα γάντια φόρεσε ο Πετρογιαννάκης (το έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν). Πέντε λεπτά αργότερα από φάουλ του Καψαλάκη ο Πετρογιαννάκης έδιωξε με γροθιές και ο Ζότο από κοντά σημείωσε το 2-0. Λίγο αργότερα στο 36' από σέντρα του Χρυσαφόπουλου ο Γαβαλάς πλάσαρε από κοντά για το 3-0. 

Σε μια παρόμοια φάση στο 40' από σέντρα του Χρυσαφόπουλου ο Γαβαλάς πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους στο 44' ο Σπανίδης για τους φιλοξενούμενους ανάγκασε τον Χνάρη να διώξει με υπερένταση για να φτάσουμε στο 45'+1' όταν από πάσα του Ματαραγκάσι ο Χρυσαφόπουλος έβγαλε συρτή πάσα στον Γαβαλά για το 4-0 του νεαρού μεσοεπιθετικού. 

Στην επανάληψη η ομάδα των Περιβολίων πέτυχε ένα ακόμη τέρμα με δυνατό σουτ του Ι.Σ. Σηφακάκη παρά την προσπάθεια του Πετρογιαννάκη να διώξει με την μπάλα να καταλήγει στην εστία του για το 5-0. Ο ρυθμός έπεσε στο υπόλοιπο διάστημα με τους γηπεδούχους να έχουν δύο καλές στιγμές με τον Γαβαλά στο 53' και τον Παντερμαράκη στο 56' να είναι άστοχοι ενώ από τους Γερανιώτες ο Ι.Κ. Σηφακάκης στο 62' και ο Μασαούτης στο 74' δεν κατάφεραν να σκοράρουν για την ομάδα τους με το 5-0 να μένει μέχρι τέλους. 

 Την επόμενη 11η -εμβόλιμη- αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον αξιόμαχο Φοίνικα Σελλίων στο γήπεδο Μισιρίων (Τετάρτη-15:00).

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Χνάρης, Μ. Αντουράκης, Στ. Αντουράκης, Δασκαλάκης, Ναθαναηλίδης, Καψαλάκης (62' Γιαννόπουλος), Χρυσαφόπουλος (62' Μιχαλέρης), Ζότο, Ι.Σ. Σηφακάκης (62' Κουταλάς), Γαβαλάς (62' Πρότσκα), Ματαραγκάσι (46' Παντερμαράκης).

Ποσειδώνας Γερανίου (Στέλιος Κοζανίδης): Δρανδάκης (26' λ.τ. Χρυσανθίδης), Σπανίδης, Τσιομπάνου, Παυλάκης, Ψαλιδάκης, Πλεύρης (57' Μασαούτης), Πετρογιαννάκης, Αποστολάκης, Νικολακάκης (46' Κάββαλος), Βλαστός (57' Καπετανάκης), Ι.Κ. Σηφακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.