Δυσκολεύτηκε για 60' ο Άρης Ρεθύμνου αλλά κέρδισε με ανατροπή τον Φοίνικα (4-1)

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας παραμένει ο Άρης Ρεθύμνου με συγκάτοικο τον Αστέρα Ρεθύμνου μετά και την νίκη του με 4-1 επί του Φοίνικα στο γήπεδο Μισιρίων για την 11η αγωνιστική στην Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου. Οι "κίτρινοι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση ήδη από το πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος με δύο ακόμη τέρματα "κλείδωσαν" τους τρεις βαθμούς. Πολύ καλή εμφάνιση από τους "πράσινους" που έβαλαν δύσκολα στους αντιπάλους τους. 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν και να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 12' όταν σε μια φάση διαρκείας στα καρέ του Κρούτι ο Μαργκίνι έκανε κεφαλιά προς τα πίσω με τον Στράτο Μαστρογιαννάκη να κερδίζει την μάχη στον αέρα και να σκοράρει από κοντά για το 0-1. 

Η απάντηση της ομάδας μας ήταν πολύ άμεση καθώς στο 14' από όμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά του Στέλιου Αντουράκη ο Σήφης Σηφακάκης με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε. Λίγο αργότερα ο Ζότο απείλησε στο 15' και στο 18' χωρίς αποτέλεσμα όμως στο 20' κέρδισε τις κόντρες και με ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Λιναρδάκη. Δύο λεπτά αργότερα ο Κιάτια σκόραρε μετά από σέντρα του Χρυσαφόπουλου αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάϊντ. 

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και για ένα τρίτο γκολ με τον Σηφακάκη στο 29' να σουτάρει ελάχιστα άουτ ενώ στο 30' ο Γαβαλάς έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Λιναρδάκης αρχικά και το οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια τον σταμάτησαν από το να σκοράρει. Στο 32' ο Κιάτια με κεφαλιά υποχρέωσε τον Λιναρδάκη να διώξει εντυπωσιακά ενώ στο 36' ο Χρυσαφόπουλος πλάσαρε μόλις άουτ και στο 38' δεν πρόλαβε την προβολή από την σέντρα του Κιάτια με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 2-1. 

Με την έναρξη της επανάληψης ο Λαρεντζάκης για την ομάδα των Σελλίων σκόραρε στο 48' με το τέρμα να ακυρώνεται ως οφ-σάϊντ ενώ στο 52' ο Κρούτι έδιωξε δύσκολα το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μυλωνάκη. Η απάντηση των "κίτρινων" ήταν το πλασέ του Χρυσαφόπουλου στο 55' το οποίο απέκρουσε ο Λιναρδάκης και η κεφαλιά του Ζότο στο 57' που πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα όμως από την πάσα του Γαβαλά ο Χρυσαφόπουλος πλάσαρε από κοντά για το 3-1. 

Στο 60' ο Ζότο δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 64' από σέντρα του Χρυσαφόπουλου ο Σηφακάκης δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 67' μετά από κόντρες έξω από την  περιοχή και πάσα του Κιάτια ο Ζότο με δυνατό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 κλειδώνοντας την νίκη για τους Περβολιανούς. Οι παίκτες του Άρη Παπαδάκη κατέβασαν στροφές στη συνέχεια όμως είχαν τρεις ακόμη καλές στιγμές το σουτ του Χρυσαφόπουλου στο 74' το πλασέ του Κουταλά στο 78' και το φάουλ του Γαβαλά με τον Στρατιδάκη να αποκρούει και στις τρεις περιπτώσεις με το 4-1 να μένει μέχρι τέλους.

Την επόμενη 12η αγωνιστική η ομάδα μας θα ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου μέχρι το Σπήλι όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (15.00).

Άρης Ρεθύμνου (Άρης Παπαδάκης): Κρούτι, Στ. Αντουράκης, Βαρούχας (67' Λαγκουβάρδος), Μαργκίνι, Ναθαναηλίδης, Καψαλάκης (70' Μ. Αντουράκης), Χρυσαφόπουλος, Ζότο, Σηφακάκης (70' Γιαννόπουλος), Γαβαλάς, Κιάτια (67' Κουταλάς). 

Φοίνικας (Γιώργος Κωσταράκος): Λιναρδάκης (71' Στρατιδάκης), Ανδρεδάκης, Σούρσος, Καραβιώτης, Μιχαηλίδης, Μυλωνάκης, Λαρεντζάκης, Ι. Παπαδογιάννης, Συριόπουλος, Εσπιαλίδης (62' Γκούγκα), Μαστρογιαννάκης (57' Ε. Παπαδογιάννης).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.