Νίκη με Ερμή Ζωνιανών για να είναι Πρωταθλητής Χειμώνα


Το Σάββατο 18, Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 το μεσημέρι στο γήπεδο Μισιρίων η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο σημαντικό αγώνα της χρονιάς για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' ΕΠΣΡ. Ο Άρης Ρεθύμνου με νίκη θα παραμείνει πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος και θα αναδειχθεί "άτυπα" πρωταθλητής χειμώνα. 

Στα αγωνιστικά επανέρχονται ο Ντεηβίντ Ματαραγκάσι καθώς και ο Δημήτρης Ναθαναηλίδης ενώ θα απουσιάζει ο χειρουργημένος Γιάννης Υπερήφανος.

Η αποστολή της ομάδας θα συγκεντρωθεί στις 11.00 όπου και θα γευματίσει και στη συνέχεια θα προετοιμαστεί για την σημαντική αυτή αναμέτρηση. Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή και για ψυχολογικούς λόγους ώστε να στηρίξουν την προσπάθεια των "κιτρίνων" για μια ακόμη νίκη. Στην αποστολή βρίσκονται οι: 

Κρούτη, Χνάρης, Χεμπάϊ, Βαρούχας, Δασκαλάκης, Χασιώτης, Λαγκουβάρδος, Παντερμαράκης, Παπαδάκης, Χρυσαφόπουλος, Ναθαναηλίδης, Γαβαλάς, Ζότο, Καψαλάκης, Κιατία, Μαργκίνι, Μιχαλέρης, Μπαγκάκης, Πρότσκα, Γιαννόπουλος, Κουταλάς, Ματαραγκάσι, Ι.Σ. Σηφακάκης.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν βροντερό παρών στον αγώνα για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.