Σεβαστείτε την ιστορία μας!







Αξιότιμοι διοικούντες της ΕΠΣ Ρεθύμνου υπεύθυνοι της Ρεθυμνιώτικης διαιτησίας, η ομάδα μας το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε απέναντι στην ομάδα του Ρεθυμνιακού στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματοs το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.
Δεν συνηθίζουμε να ασχολούμαστε με τα δρώμενα της ΕΠΣΡ ούτε με τις διαιτητικές αποφάσεις σεβόμενοι τον θεσμικό ρόλο της ΕΠΣΡ ως διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος αλλά και της Ρεθεμνιώτικης διαιτησίας ως ”άρχοντες” των αναμετρήσεων και αναγνωρίζουμε την συμβολή και των δύο στο Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να κατανοήσουμε τυχόν λάθη από ολους (ανθρώπινα) τα οποία μπορούν να πράξουν διαιτητές ή βοηθοί διαιτητή κ.α. και αυτό γιατί είμαστε υπέρμαχοι της φράσης: Και οι διαιτητές άνθρωποι είναι, και σφάλματα κάνουνε…
Όμως την εφετινή χρονιά έχουν συμβεί πολλά, και τραγικά λάθη στους αγώνες της ομάδας μας...
Τα λάθη τα οποία συμβαίνουν είναι συνήθως κατά της ομάδας μας και τις περισσότερες φορές  χάνουμε βαθμούς φτάνοντας στο σημείο να πιστέψουμε ότι τα λάθη ξεφεύγουν από τα ανθρώπινα όρια (σε επισήμανση μας για διαιτητικά λάθη εις βάρος της ομάδας σε προηγούμενους αγώνες  οι αρμόδιοι μας είπαν έχετε δίκιο) και αγγίζουν τα όρια  ”μη σεβασμού” μείωσης της δυναμικής του σωματείου μας, το οποίο ολα αυτα τα χρόνια είναι υπόδειγμα σε όλα τα επίπεδα  του Ρεθεμνιώτικου ποδοσφαίρου.
Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και μπορούμε να τεκμηριώσουμε όλα όσα συμβαίνουν. Δεν θα καθίσουμε να αναλύσουμε όλες τις φάσεις του αγώνα γιατί θα γίνουμε κουραστικοί. Κάτι πρέπει να αλλάξει και είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε. 

Δεν ζητήσαμε ποτέ εύνοια. Μόνο ισοτιμία. Δεν βγάλαμε ποτέ ανακοίνωση για καμία διαιτησία από τα πολλά διαιτητικά λάθη που υπάρχουν σε βάρος της ομάδας μας (βίντεο) αλλά η υπομονή και η κατανόησή μας τέλειωσε για φέτος. Θα προστατεύσουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο και από όλους, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια και πιθανότητες που έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σας ζητάμε να σεβαστείτε την ομάδα μας και τον κόπο όλων στο ιστορικότερο σύλλογο του νομού. Ο Αρης Ρεθύμνου έχει ιστορία, παρελθόν, παρόν και μέλλον και δεν μπορείτε να ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ.
ΤΕΛΟΣ ευχόμαστε σε ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα όπως το έφετινο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ να είναι  μόνο οι Ποδοσφαιριστές. 
Καλή Επιτυχία!!!!!

.










Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.