Με Βασιλειου τη νέα χρόνιαΝέος προπονητής της ομάδας μας είναι και επίσημα ο Χρήστος Βασιλείου ο οποίος ήρθε σε οριστική συμφωνία με την διοίκηση της ομάδος μας σήμερα το απόγευμα.Αποτελεί μεγάλη τιμή η πρόσληψη του πολύπειρου προπονητή  από το σωματείο  μας.

Ο Χρήστος Βασιλείου γεννήθηκε το 1961 στο Αγρίνιο και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Παναιτωλικό σε μικρή ηλικία, ενώ το καλοκαίρι του 1983 μετεγγράφηκε στον Παναθηναϊκό. Ο Βασιλείου αγωνίστηκε 2 σεζόν στο «τριφύλλι» (κατέκτησε το ντάμπλ το 1984), μετακομίζοντας το 1985 στον ΟΦΗ, όπου αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας το 1987. Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό για ένα εξάμηνο, για να ακολουθήσει ο Απόλλων Αθηνών και ο Ολυμπιακός Βόλου. Συνολικά έλαβε μέρος σε 110 παιχνίδια της Α’ Εθνικής, ενώ ακόμη έπαιξε στη Β΄ και τη Δ’ Εθνική, με την ΕΑΡ και τη Ζάκυνθο, αντίστοιχα. Είναι μια φορά διεθνής και συγκεκριμένα στη φιλική αναμέτρηση Ισπανία-Ελλάδα (3-1), που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Χιχόν. 

Σαν προπονητής, έχει εργασθεί στις ομάδες Παναιτωλικός, Φωκικός, Ζάκυνθο, ΠΑΣ Πρέβεζα, Βόνιτσα, Ήφαιστο Αγρινίου, ΑΕ Μεσολογγίου, Όμηρο Νεοχωρίου, τελευταίοΑγγυλόκαστρο (Α’ τοπικό Αγρινίου) και στη Φλόγα Παλιομάγγινας (Α’ τοπικό Αγρίνιο). Η μεγαλύτερή του επιτυχία σημειώθηκε το 2008-09, όταν ανέβασε τον Πλατανιά Χανίων στη Γ΄ Εθνική. Στην Επισκοπή δούλεψε τρεις διαφορετικές περιόδους, με την αρχή να γίνεται το καλοκαίρι του 2004 όπου έμεινε για δυόμισι χρόνια. Ακολούθησε η 2η θητεία του τη σεζόν 2010-2011 και η 3η τη σεζόν 2016-17 και ο ξεκίνημα της σεζόν 2017-18, για να ακολουθήσει ένα δίμηνο στον πάγκο του ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου. Από το 2019 μέχρι και σήμερα ήταν προπονητής στην ομάδα της Ασή Γωνιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.