Βασικός "αιμοδότης" του ανδρικού τμήματος οι ακαδημίες!


Είναι γνωστό ότι ο Άρης είναι ένας σύλλογος που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών του. Άλλωστε, η φιλοσοφία της διοίκησης είναι να δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά ώστε να εξελιχθούν και κάποια από αυτά να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς. Η ομάδα κάτω των 16 (Κ-16) του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια πέρυσι στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ρεθύμνου, ενώ παράλληλα διακρίθηκε και στο παγκρήτιο πρωτάθλημα της youth league. 

Το σημαντικότερο όμως επίτευγμα της σωστής και μεθοδικής δουλειάς που κάνουν οι ιθύνοντες και οι προπονητές του συλλόγου στα τμήματα υποδομής, είναι ότι πολλά από αυτά τα παιδιά στελεχώνουν την ανδρική ομάδα του Άρη. Ήδη από την προετοιμασία οι νεαροί αυτοί παίκτες προπονούνται υπό τις οδηγίες του κόουτς Βασιλείου, ο οποίος τους περιέβαλε με εμπιστοσύνη. Αποτέλεσμα αυτής της εμπιστοσύνης, ήταν ο σημαντικός χρόνος συμμετοχής που πήραν στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και η συμμετοχή αρκετών εξ αυτών των παιδιών στην αποστολή της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο το Αρκάδι Αγγελιανών. Μάλιστα, ο στόχος είναι η ομάδα να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες σε αυτά τα παιδιά, για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στα γήπεδα του Ρεθύμνου.

Στο νεανικό ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, ανήκουν οι παρακάτω νεαροί ποδοσφαιριστές- μέλη των ακαδημιών μας (σε παρένθεση το έτος γέννησής τους):

Βασίλης Παπαδόπουλος (2006), Αιμιλιάνο Κιάτο (2006), Leo Cocka (2006), Γιώργος Μαραγκάκης (2006), Βασίλης Ανδρεδάκης (2007), Αριστείδης Βαρούχας (2007), Θοδωρής Εμμ. Βαρούχας (2007), Άντον Χεμπάι (2007), Παναγιώτης Γρηγοράκης (2007), Γιώργος Μακρυπόδης (2007), Δημήτρης Τούλιος (2007).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.