Εντρίτ Μαργκίνι: στην ομάδα γίνεται προσπάθεια ανάδειξης νέων παιδιών


Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας έδωσε ο εκ των αρχηγών και επί σειρά ετών παίκτης του Άρη, Εντρίτ Μαργκίνι.

Εντρίτ, ποιο είναι το σχόλιο σου για τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς;

Ξεκινήσαμε καλά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, παρά μόνο στη θεωρία, καθώς και ο Ποσειδώνας Γερανίου που παίξαμε στο τελευταίο παιχνίδι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα.

Ήταν δύσκολο το γεγονός πως η προετοιμασία διήρκεσε πάνω από δύο μήνες εξαιτίας των απανωτών αναβολών;

Σίγουρα είναι ζόρικο το να υπάρχει μία τόσο μακρά περίοδος προετοιμασίας, καθώς υπάρχουν πλέον λιγότερες ομάδες στο Ρέθυμνο και ακόμη και ο προγραμματισμός φιλικών αγώνων από ένα σημείο και μετά είναι δύσκολος. Επίσης, οι διαρκείς αναβολές δεν επιδρούν θετικά στην ψυχολογία ενός αθλητή. 

Ως ο παλαιότερος παίκτης της ομάδας πώς βλέπεις τη φετινή προσπάθεια με αρκετά νεαρά παιδιά προερχόμενα από τις ακαδημίες;

Η ομάδα όντως είναι άκρως νεανική. Υπάρχουν δύο- τρεις έμπειροι παίκτες, με το υπόλοιπο ρόστερ να αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια και από τη διοίκηση και από το τεχνικό επιτελείο, ώστε να αναδειχθούν κάποια από αυτά τα παιδιά, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε ότι στόχος του Άρη είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. 

Πόσο δύσκολο είναι σε μία ομάδα με τόσο νεαρό μέσο όρο ηλικίας να συνδυαστεί αυτός ο ενθουσιασμός με την ανάλογη ωριμότητα που χρειάζονται κάποιες περιστάσεις;

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, καθώς η εμπειρία είναι σημαντική για να διαχειριστείς κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Για παράδειγμα, χρειάζεται εμπειρία για να κερδίσεις και στην κακή σου μέρα. Από την άλλη πλευρά όμως, οι νέοι σου δίνουν ενέργεια, διάθεση και παραπάνω τρεξίματα. Με υπομονή και δουλειά πιστεύω ότι θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα μέσα σε αυτές τις συνθήκες.

Στο φετινό πρωτάθλημα βλέπουμε πως πολλές ομάδες έχουν ως στόχο να πρωταγωνιστήσουν:

Το φετινό πρωτάθλημα φαίνεται πως θα είναι πιο ενδιαφέρον και αμφίρροπο ακόμη και από το περυσινό όπου τέσσερεις ομάδες το διεκδίκησαν μέχρι τέλους. Υπάρχουν δυνατές ομάδες και δύσκολες έδρες. Όλα σχεδόν τα παιχνίδια θα είναι δυνατά και απαιτητικά. 

 Δύο λόγια για το παιχνίδι του Σαββάτου με το Σπήλι:

Κάθε παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, ειδικότερα όταν είναι εκτός έδρας. Έχουμε κάποιες απουσίες βασικών παικτών, όμως όσοι παίξουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να πετύχουμε άλλη μία νίκη.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Εντρίτ ευχήθηκε για τη φετινή χρονιά πρώτα απ' όλα να έχουν υγεία όλοι οι ποδοσφαιριστές, να μην υπάρξουν εξωαγωνιστικές εντάσεις και να κερδίσει το πρωτάθλημα ο καλύτερος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.