Άνετη νίκη και βήμα πρόκρισης

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου έκανε σήμερα η ομάδα μας εντός έδρας απέναντι στο Αρκάδι Αγγελιανών. Το τελικό 4-1 δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στους παίκτες του κόουτς Βασιλείου, το οποίο καλούνται να αξιοποιήσουν στη ρεβάνς. Ο Άρης, ο οποίος παρατάχθηκε με άκρως νεανική σύνθεση, αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ (11') κατόρθωσε να ισοφαρίσει στο 32' με τον Ζότο. Μάλιστα, δεν άργησε να πάρει και το προβάδισμα, κάτι που έγινε στο 36ο λεπτό με τον Κουταλά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γαβαλάς διεύρυνε το σκορ σε 3-1 (58'), ενώ το Αρκάδι Αγγελιανών έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι με χαμένο πέναλτι στο 62'. Χαμένο πέναλτι είχε όμως και η ομάδα μας με την εκτέλεση του Αριστείδη Βαρούχα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων (83'). Τελικά, το σκορ διαμορφώθηκε σε 4-1 στο 88' από τον Ζότο, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. 

Η ενδεκάδα:

(Βασιλείου): Κρούτι, Μάρκος Αντουράκης (45' Δελημήτσος), Κολοβάκης, Ναθαναηλίδης (64' Θ.Ε. Βαρούχας), Γαβαλάς, Παπαδόπουλος, Ντεμίρι (55' Πρρότσα), Κουταλάς (64' Μακρυπόδης), Μαραγκάκης (64' Γρηγορακης), Ζότο, Α. Βαρούχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.