Ισοπαλία με δύο πρόσωπα

 


Ισόπαλη 2-2 με την ομάδα των Λιβαδίων αναδείχθηκε σήμερα η ομάδα μας, σε ένα παιχνίδι που έδειξε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του κόουτς Βασιλείου έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους και προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με γκολ του νεαρού Παπαδόπουλου, ο οποίος κοντρόλαρε και ολοκλήρωσε ωραία τη φάση εντός περιοχής. Μάλιστα, στο 8' ο Βασιλείου σημάδεψε το δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και ο Ζότο στο 11'. Στο 15' ένα απειλητικό σουτ του Βασιλείου κατέληξε άουτ, με το σουτ του ίδιου παίκτη στο 17' να μπλοκάρεται από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. 

Η μοναδική καλή στιγμή των Λιβαδίων στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 23', με τον Κελαϊδή να κάνει καθοριστική επέμβαση σε τετ α τετ. Λίγο αργότερα, μία σέντρα σουτ και πάλι του Βασιλείου δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα των Λιβαδίων, που κατάφερε τελευταία στιγμή να απομακρύνει τη μπάλα σε κόρνερ. Στο 35' ο Άρης είχε και τρίτο δοκάρι με τον Κουνδουράκη, αλλά τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε έπειτα από όμορφη ενέργεια του Σ. Αντουράκη στο 42'.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο ημίχρονο και τα Λιβάδια κατόρθωσαν να φέρουν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα το παιχνίδι στα ίσια (55' και 63'). Μάλιστα, ο Κελαϊδής λίγο μετά την ισοφάριση απέκρουσε κι άλλο ένα τετ α τετ, γλιτώνοντας την ομάδα από τα χειρότερα. Τελευταία καλή στιγμή για τον Άρη ήταν το σουτ του Μ. Αντουράκη στο 75' από καλή θέση που κατέληξε άουτ. Έτσι, τελικό σκορ παρέμεινε το 2-2, με την ομάδα μας να σημειώνει τη δεύτερη σερί απώλειά της στο πρωτάθλημα.

Η ενδεκάδα: (Βασιλείου): Κελαϊδής, Σ. Αντουράκης, Μαργκίνι (70' Ναθαναηλίδης), Δελημήτσος, Λαγκουβάρδος, Γαβαλάς, Παπαδόπουλος (70' Θ. Βαρούχας), Ντεμίρι, Ζότο, Βασιλείου (61' Μ. Αντουράκης), Κουνδουράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.