Δύο στα δύο με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο

 



Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΡ, καταφέρνοντας να κάμψει την αντίσταση του Ποσειδώνα Γερανίου στο δεύτερο ημίχρονο με σκορ 2-0. 

Οι παίκτες του κόουτς Βασιλείου μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 2ο λεπτό όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απόκρουσε το σουτ του Βασιλείου. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Άρη δημιούργησαν κι άλλες φάσεις, χωρίς να κατορθώνουν να πετύχουν γκολ (ένα γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ). 

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η ομάδα μας έμεινε με δέκα παίκτες στο 57' (αποβολή με δεύτερη κίτρινη ο Γαβαλάς), έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 59' με δοκάρι σε σουτ του Ζότο. Τελικά, τη λύση έδωσε στο 67' ο Δελημήτσος από το σημείο του πέναλτι. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 75' από τον Ζότο, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο ίδιος παίκτης σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι. 

Η ενδεκάδα του Άρη:

(Βασιλείου): Κελαϊδής, Σ. Αντουράκης, Βασιλείου (73' Μ. Αντουράκης), Κολοβάκης (85' Ναθαναηλίδης), Δελημήτσος, Γαβαλάς, Θ. Βαρούχας, Κουνδουράκης (55' Ζότο), Μαργκίνι, Ντεμίρι, Λαγκουβάρδος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.