Νίκη για την Κ-14, μία νίκη και μία ήττα για την Κ-10, χαμόγελα για τη συμμετοχή στην Κ-6

 

Φωτογραφία: τα παιδιά από το τμήμα Κ-6 με την προπονήτριά τους Κωνσταντίνα Τσούρμα


Πλούσια δράση υπήρξε το Σαββατοκύριακο 3-4 Δεκεμβρίου για τα τμήματα των ακαδημιών μας. Πρώτο χρονικό αγωνίστηκε το Σάββατο το πρωί το τμήμα Κ-6 στο γήπεδο της Αλφάς. Στους συγκεκριμένους αγώνες έλαβαν μέρος εκτός από τον Άρη, ο Ρεθυμνιακός, ο Αστέρας Περάματος και η Ε.Α.Π. Το αποτέλεσμα σε τόσο νεαρές ηλικίες έρχεται σε δεύτερη μοίρα και το σημαντικότερο γεγονός ήταν πως τα παιδιά όλων των ομάδων απόλαυσαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες. Μάλιστα, παρακάτω βλέπουμε και ένα όμορφο στιγμιότυπο, με τους νεαρούς συμμετέχοντες αλλά και συμμετέχουσες, να βγάζουν όλοι και όλες μαζί φωτογραφία. 


Σειρά την ίδια μέρα είχαν τα τμήματα Κ-10, με τον Αρη1 να επικρατεί με 0-6 του Ρεθυμνιακού στο γήπεδο Ρεθύμνου και τον Άρη2 να γνωρίζει την ήττα με 1-5 από τον Αστέρα1 στο γήπεδο Μισιρίων. 

Φωτογραφία: το τμήμα Κ-10 Άρης 1

Φωτογραφία: το τμήμα Κ-10 Άρης2

Τέλος, το τμήμα Κ-14 στην πρεμιέρα του για φέτος, επικράτησε σήμερα με 3-1 του Αστέρα Ρεθύμνου. Στο παιχνίδι αυτό απόλυτος πρωταγωνιστής ήταν ο Θωμάς, που σημείωσε και τα 3 τέρματα της ομάδας μας. Η ενδεκάδα ήταν η εξής:

Βροντάκης, Κόλα, Τανούσι, Πίρια, Ντέντα, Θωμάς, Ντελιλάι, Π. Τσικνάκης, Γ. Τσικνάκης, Κιάτο, Αγγ. Περκέτσι

Φωτογραφία: το τμήμα Κ-14

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.