Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τα τμήματα Κ-14 και Κ-10, πρεμιέρα για Κ-6

 


Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση για τα τμήματα Κ-14 και Κ-10 του συλλόγου μας, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Παράλληλα, ξεκινάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τα τμήματα Κ-6.

Το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΠΣΡ Κ-10, θα αγωνιστούν και οι δύο ομάδες του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ. Αμφότερες θα παίξουν την ίδια ώρα (18:00). Πιο συγκεκριμένα, στο γήπεδο Μισιρίων ο Άρης2 θα φιλοξενήσει τονΑστέρα1, ενώ στο γήπεδο Ρεθύμνου ο Άρης1 θα αναμετρηθεί με τον Ρεθυμνιακό. 

Την ίδια μέρα, στο γήπεδο Αλφάς για το πρωτάθλημα Κ-6 στις 11:00 θα διεξαχθεί το παιχνίδι Άρης-ΕΑΠ, στις 11:15 το παιχνίδι Άρης-Αστέρας2 και στις 11:30 η αναμέτρηση Άρης-Αστέρας1. 

Την επόμενη μέρα στις 10:00, σειρά παίρνει το τμήμα Κ-14, που θα δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα για φέτος με αντίπαλο τον Αστέρα1. Με το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μισιρίων, θα ολοκληρωθούν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων υποδομής γι' αυτό το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου