Κλήσεις ποδοσφαιριστών μας σε μικτές ομάδες και δράση σε Κ-14/Κ-10

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας αποδίδει καρπούς, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών κλήθηκαν από τους ενωσιακούς προπονητές για να συμμετάσχουν στις προπονήσεις των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ρεθύμνου. Αυτά τα παιδιά, που θα στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα του συλλόγου, θα πάρουν πολύτιμες εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των μικτών ομάδων. 

Πιο συγκεκριμένα, στις προπονήσεις της μικτής Κ-16 κλήθηκαν οι Ανδρεδάκης, Α. Βαρούχας, Θ.Ε. Βαρούχας, Γρηγοράκης, Α. Χεμπάι,Τούλιος, Νικολακάκης, Γκίνη, Μακρυπόδης. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν Δευτέρα και Τρίτη 14:15 στο γήπεδο Μισιρίων. Στην αντίστοιχη μικτή Κ-14 που θα προπονηθεί την Τρίτη στις 15:30 στο γήπεδο Μισιρίων, κλήθηκαν οι Θωμάς, Κιάτο, Βροντάκης, Γ. Τσικνάκης, Π. Τσικνάκης. 

Από εκεί και πέρα το Σάββατο υπάρχει αγωνιστική δράση για τα τμήματα Κ-14 και Κ-10. Την αυλαία ανοίγει στις 12:00 στο γήπεδο Μισιρίων το τμήμα Κ-14 που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Ρεθύμνου. Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 18:00 στο ίδιο  γήπεδο θα διεξαχθεί "ενδοσυλλογικό" ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ-14, καθώς ο Άρης1 θα αντιμετωπίσει τον Άρη2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.