Νίκη αφιερωμένη στον Μ. Αντουράκη


Τη νίκη με σκορ 3-2 πανηγύρισε σήμερα η ομάδα μας με αντίπαλο τον Ρεθυμνιακό. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό, όμως στο 21ο ο Κουνδουράκης ισοφάρησε. Ο επιθετικός του Άρη έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από δυνατό σουτ του Ζότο που κατέληξε στο δοκάρι. Λίγο αργότερα στο 24' ο Αντουράκης απείλησε με σουτ, με το γκολ της ανατροπής να έρχεται τελικά στο 32', όταν ο Ζότο κέρδισε σε τετ α τετ τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 43' ο Άρης διεύρυνε το προβάδισμά του με αυτογκόλ, το οποίο σημειώθηκε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γαβαλά.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν αρκετές φάσεις, με την ομάδα μας να διαχειρίζεται το προβάδισμα που είχε αποκτήσει στο πρώτο ημίχρονο. Παρά το γεγονός πως ο Ρεθυμνιακός μείωσε σε 3-2 στο 81', οι παίκτες του κόουτς Βασιλείου διατήρησαν την ψυχραιμία τους και κατόρθωσαν να κατακτήσουν τη δεύτερη σερί τους νίκη.

Με αυτό το τρίποντο ο Άρης πάτησε έστω και προσωρινά την κορυφή μαζί με τους Αστέρα Περάματος και Αστέρα, φτάνοντας τους 16 βαθμούς σε 7 παιχνίδια. Σύσσωμη η ομάδα αφιέρωσε τη σημερινή νίκη στον Μάρκο Αντουράκη, ο οποίος τραυματίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα και θα απουσιάσει το προσεχές διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Η ομάδα του Άρη θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί, ευχόμενη ταχεία ανάρρωση!

Η ενδεκάδα: (Βασιλείου): Κελαϊδής, Ναθαναηλίδης, Δελημήτσος, Αντουράκης, Λαγκούβαρδος (71' Μαραγκάκης), Θ. Βαρούχας (82 Κιάτα), Ντεμίρι, Γαβαλάς, Ζότο, Παπαδόπουλος (56' Μαργκίνι), Κουνδουράκης (82' Α. Βαρούχας)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.