Πρόκριση με νέα νίκη και πρωταγωνιστές τους μικρούς

 



Με τη συμμετοχή αρκετών νεαρών ποδοσφαιριστών, η ομάδα μας πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο θεσμό του κυπέλλου Ρεθύμνου απέναντι στο Αρκάδι Αγγελιανών με σκορ 1-3 εκτός έδρας. Έτσι, σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου αγώνα πανηγύρισε την πρόκριση στη Β' φάση του θεσμού, όπου θα παλέψει με τον Ρεθυμνιακό σε νοκ άουτ παιχνίδι για το "εισιτήριο" στα ημιτελικά.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου και δείχνουν πως εκμεταλλεύονται και αξίζουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται. Παράλληλα αποδεικνύεται ότι εφαρμόζεται στην πράξη η φιλοσοφία της διοίκησης που αποσκοπεί στην ανάδειξη και στην εξέλιξη παικτών από τις ακαδημίες, κάτι που εκτός από σοβαρή δουλειά στην προπόνηση απαιτεί και συμμετοχή σε αγώνες. 

Στο σημερινό παιχνίδι ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ στο 25' με τον Κουνδουράκη, ενώ ο Κιάτα λίγο αργότερα (28') διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κόουτς Βασιλείου. Επίσης, στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του νεαρού Α. Βαρούχα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 79', αλλά ο νεαρός Μακρυπόδης με το παρθενικό του γκολ με την πρώτη ομάδα απάντησε στο 86' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Η ενδεκάδα: (Βασιλείου): Κρούτι, Ναθαναηλίδης, Μαργκίνι, Α. Βαρούχας, Θ.Ε. Βαρούχας, Παπαδόπουλος (45' Ανδρεδάκης), Δελημήτσος (56' Κιάτο), Ντεμίρι, Γαβαλάς (45' Γρηγοράκης), Κουνδουράκης (56' Μακρυπόδης), Κιάτα (56' Λαδιανός)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.