Πλούσια δράση το Σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες μας

Φωτογραφία: Τα τμήματα Κ-10 του συλλόγου μας

Πλούσια ήταν η δράση των ακαδημιών του συλλόγου μας για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.  Την αρχή έκανε το Σάββατο το πρωί το τμήμα Κ-14 που ηττήθηκε με 5-3 από τον Ολυμπιακό. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Κιάτο, Θωμάς, Ντέντα. Η ενδεκάδα: Βροντάκης, Ντέντα, Πίρια, Τανούσι, Θεοδώρου, Θωμάς, Κόλα, Περκέτσι, Π. Τσικνάκης, Γ. Τσικνάκης, Κιάτο. 

Φωτογραφία: το τμήμα Κ-14 του συλλόγου μας


Το απόγευμα της ίδιας μέρας, τα δύο τμήματα Κ-10 του συλλόγου μας πρόσφεραν πλούσιο θέαμα μέσα σε όμορφο κλίμα, με τον Άρη1 να επικρατεί με 5-4 του Άρη2.


Την Κυριακή σειρά είχε η ομάδα Κ-17 του συλλόγου, η οποία συμμετείχε σε τουρνουά στα Δαμάστα στη μνήμη του παλαιού προέδρου της ομάδας Αντώνη Παπαδάκη. Στα τρία τριαντάλεπτα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα μας πέτυχε ισάριθμες νίκες. Πιο συγκεκριμένα, επικράτησε 4-1 του ΠΟΑ, 4-0 του Τυμπακίου και 2-1 της Candia sports. Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν οι: Νικολακάκης, Λέσι, Τούλιος, Χεμπάι, Παπαδόπουλος, Ανδρεδάκης, Θ.Ε. Βαρούχας, Α. Βαρούχας, Μαραγκάκης, Γκίνη, Γρηγοράκης, Βροντάκης, Ασμαριάν, Κατσούγκρης, Γκιόκα, Παπαδάκης, Ντέντα, Τσόγκας, Λαδιανός, Θωμάς, Ανωμεριανάκης, Κόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.