Με δράση ξεκίνησε το 2023 για τις ακαδημίες μας



Με δράση ξεκίνησε το 2023 για τις ακαδημίες της ομάδας μας! Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 4 Γενάρη η ομάδα Κ-17 έδωσε φιλικούς αγώνες σε τουρνουά στο Λίντο. Στο πρώτο παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Άγιο Νικόλαο (σκόρερ ο Λαδιανός). Στο δεύτερο παιχνίδι επικράτησε με 1-0 της Φαιστού με γκολ του Μαραγκάκη, ενώ το τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου έληξε 1-1, με σκόρερ και πάλι τον Μαραγκάκη.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν οι εξής: Νικολακάκης, Λέσι, Κατσούγκρης, Χεμπάι, Γκιόκα, Παπαδόπουλος, Α. Βαρούχας, Γρηγοράκης, Λαδιανός, Στριλιγκάς, Θωμάς, Βροντάκης, Τσόγκας, Ανωμεριανάκης, Παυλάκης, Παπαδάκης, Μαραγκάκης

Η δράση συνεχίστηκε την Πέμπτη 5 του μήνα στα γήπεδα του Ολυμπιακού (Καλογεράκης). Εκεί έλαβε χώρα τουρνουά όπου η ηλικιακή ομάδα Κ-8 συμμετείχε με δύο γκρουπ, ενώ η αντίστοιχη Κ-10 με ένα. Αναμφίβολα οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. Οι άλλες συμμετέχουσες ομάδες του τουρνουά ήταν ο Αστέρας Ρεθύμνου και ο Ολυμπιακός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.