Νίκη και ξεκίνημα με το δεξί για το 2023

 

Νικηφόρα ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το νέο έτος η ομάδα μας, επικρατώντας στο σημερινό παιχνίδι με 3-1 του Ο.Φ. Αρμένων. Από το σημερινό παιχνίδι απουσίαζε ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Καραβιώτης εξαιτίας προγραμματισμένης υποχρέωσης που είχε, με τον Βαγγέλη Χατζηδάκη να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

 Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό παραλίγο να πάρει το προβάδισμα με κεφαλιά, η οποία αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Όμως, δύο λεπτά αργότερα ο Στέλιος Αντουράκης κέρδισε πέναλτι το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Η ομάδα μας συνέχισε να παράγει φάσεις, με τον Κουνδουράκη να αστοχεί στο 9ο λεπτό εντός περιοχής και τον Ζότο να κάνει απειλητικό σουτ εκτός περιοχής λίγο αργότερα που κατέληξε άουτ. Στο 13' είχαμε την πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων, με τον Κελαϊδή να αποκρούει τετ α τετ από πλάγια θέση. Στο 35' ο Κουταλάς σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μία αμφιλεγόμενη φάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Αρμένων ισοφάρισε στο 55ο λεπτό, όμως ο Άρης ανέκτησε άμεσα το προβάδισμα στο 58' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αντουράκη μετά από όμορφη ατομική ενέργεια. Στο 70' ήρθε και το τρίτο γκολ με τον Λαγκουβάρδο, με την ομάδα μας στη συνέχεια να έχει ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Η μεγαλύτερη από αυτές τις ευκαιρίες ήταν το δοκάρι του Μαραγκάκη στο 82', που ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού.

(Χατζηδάκης): Κελαϊδής, Αντουράκης, Λαγκουβάρδος, Μαργκίνι, Ντεμίρι, Κουταλάς (70' Μαραγκάκης), Κουνδουράκης, Πρρότσα (66' A. Βαρούχας), Ανδρεδάκης (45' Παπαδόπουλος), Ζότο (80' Μακρυπόδης), Θ. Βαρούχας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.