Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες του συλλόγου μας

Μέσα σε πλήθος παιδιών, γονιών και υψηλών προσκεκλημένων έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες του συλλόγου μας την Παρασκευή 27/1. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Άρη στο γήπεδο Μισιρίων, με παρόντες σύσσωμο το ΔΣ της ομάδας μας, όπως και τους προπονητές και προπονήτριες των τμημάτων υποδομών μας, την αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή, τον δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού του δήμου Ρεθύμνου Δημήτρη Λαχνιδάκη και φυσικά τα περίπου 130 παιδιά των ακαδημιών μας συνοδευόμενα από τους γονείς τους.

Η βραδιά ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό τον οποίο απηύθυνε στους παραβρισκόμενους ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ρεθύμνου και αντιπρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου μας Μιχάλης Σαρρής, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν και οι Μαίρη Λιονή και Γιώργος Μαρινάκης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας από την κυρία Λιονή και τους κυρίους Μαρινάκη, Σαρρή και Χατζηδάκη. Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκε το ημερολόγιο του συλλόγου μας για το 2023, ενώ στα πλαίσια της κοπής της πίτας κληρώθηκαν πολλά και όμορφα δώρα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι τα παρέλαβαν με ενθουσιασμό!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την όμορφη βραδιά:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.