Συγχαρητήρια σε Μανουκαράκη και στα παιδιά των μικτών ομάδων ΕΠΣ Ρεθύμνου


Η ομάδα μας συγχαίρει την Ειρήνη Μανουκαράκη η οποία βρίσκεται ξανά στις επιλογές της εθνικής ομάδας κορασίδων για τους αγώνες προετοιμασίας ενόψει της δεύτερης φάσης του Euro-WU17. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στη Νέα Σμύρνη, στις 8 και 11 Φεβρουαρίου. Η γεννηθείσα το 2007 τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα της από τις ακαδημίες του Άρη, πριν μεταπηδήσει στη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου και έπειτα στη ΡΕΑ. Το ΔΣ της ομάδας μας εύχεται να εξακολουθήσει να έχει ανοδική πορεία στην καριέρα της και να μας κάνει κι άλλες φορές περήφανους. 

Η Ειρήνη δεν ήταν όμως η μόνη που μας έκανε περήφανους αυτή τη βδομάδα. Το ίδιο έπραξαν και τα παιδιά των ακαδημιών μας που συμμετείχαν στα πανελλήνια πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων Κ-16 και Κ-14 με τη μικτή ΕΠΣ Ρεθύμνου. Στην αποστολή των μικτών ομάδων συμμετείχαν συνολικά 9 νεαροί ποδοσφαιριστές μας, με τους 8 από αυτούς να αγωνίζονται. 


Με την Κ-14 αγωνίστηκαν στη βασική ενδεκάδα οι Βροντάκης και Θωμάς, ενώ στην αποστολή ήταν και ο Κιάτο. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές μας ήταν καθοριστικοί στην εντυπωσιακή νίκη με 1-2 επί της μικτής Ηρακλείου στο Ηράκλειο. Από τη μία ο Βροντάκης πραγματοποίησε κρίσιμες αποκρούσεις, ενώ από την άλλη ο Θωμάς έδωσε τις δύο ασίστ στα γκολ και είχε και ένα δοκάρι.


Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε και στη μικτή Κ-16, η οποία γνώρισε την ήττα με 4-2 από το Ηράκλειο. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν από παίκτες του Άρη και πιο συγκεκριμένα από τον Άρη Βαρούχα και τον Γρηγοράκη. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το παιχνίδι εκτός από τους Βαρούχα και Γρηγοράκη αγωνίστηκαν και οι Χεμπάι, Ανδρεδάκης, Στριλιγκάς και Νικολακάκης, η οποίοι επίσης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Μπράβο λοιπόν σε όλα τα παιδιά και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να εξελίσσονται και να μας κάνουν χαρούμενους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.