Επιστροφή στις νίκες με ευρύ σκορ και πολλές ευκαιρίες

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα μας η οποία επικράτησε με 5-0 του Αρκαδίου Αγγελιανών στο γήπεδο Μισιρίων. Ο Άρης προηγήθηκε νωρίς όταν ο Κουνδουράκης στο 2' εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κουταλάς. Στο 20' ο Ζοτο έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας μας, καθώς σε τετ α τετ πλάσαρε άουτ. Το δεύτερο γκολ τελικά ήρθε με τον Κουταλά στο 32'. Λίγο αργότερα ο Χονδρογιάννης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, ενώ στο 40' Ζότο δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ. Το ημίχρονο όμως έκλεισε και με 3ο τέρμα, με σκόρερ και πάλι τον Κουταλά στο 45'.

Στο 2ο ημίχρονο το σκορ ανέβηκε στο 4-0 στο 63' με τον Ζότο, ενώ τα σουτ του Α. Βαρούχα αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων τόσο στο 66' όσο και στο 70'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 71' με όμορφο σουτ ο Ντεμίρι, με την ομάδα μας να παίρνει άνετα τη νίκη και να ξεκινάει με το δεξί τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΡ. 

(Καραβιώτης): Κελαϊδής, Μαργκίνι, Δελημήτσος (45' Θ. Βαρούχας), Χονδρογιάννης, Ανδρεδάκης, Ζότο (80' Παπαδόπουλος), Ντεμίρι, Κουταλάς (61' Α. Βαρούχας), Κουνδουράκης, Ναθαναηλίδης (80' Κιάτο), Καραμπαλης (75' Γρηγοράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.