Τρίτη σερί νίκη πριν από το ντέρμπι της τρίτης θέσης


Την τρίτη σερί της νίκη πανηγύρισε χθες η ομάδα μας με σκορ 5-0 απέναντι στο Σπήλι. Ο Άρης προηγήθηκε γρήγορα, στο 11ο λεπτό, με όμορφο γυριστό σουτ του Θ. Βαρούχα. Στο 32' ο Ζότο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα μας κάνοντας το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Ζότο έκανε το 3-0 με κεφαλιά, ενώ ο Στ. Αντουράκης με ωραία ενέργεια και σουτ από δεξιά ανέβασε τον δίχτυ του σκορ στο 4-0 στο 71'. Στις καθυστερήσεις η ομάδα μας σημείωσε και πέμπτο γκολ, με σκόρερ τον νεαρό Μαραγκάκη από το σημείο του πέναλτι. 

Μετά από αυτή τη νίκη ο Άρης ανέβηκε στην 4η θέση με 28 βαθμούς, έχοντας να δώσει ακόμη 9 παιχνίδια για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου. Πλέον η προσοχή της ομάδας μας στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης (2 Μαρτίου) με αντίπαλο τον Αστέρα Περάματος (16:00, γήπεδο Αλφάς). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ντέρμπι τρίτης θέσης, καθώς σε περίπτωση νίκης ο Άρης προσπερνάει στη βαθμολογία τον αντίπαλό του.

Η ενδεκάδα: (Καραβιώτης): Κρούτι, Δελημήτσος (65' Καράμπαλης), Μαργκίνι, Ναθαναηλίδης, Αντουράκης (75' Α. Βαρούχας), Ντεμίρι, Χονδρογιάννης, Ζότο (75' Ανδρεδάκης), Κουταλάς (75' Γρηγοράκης), Κουνδουράκης (72' Μαραγκάκης), Θ. Βαρούχας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.