Πλούσια δράση για τις ακαδημίες μας το Σάββατο

Πλούσια δράση υπήρξε για τις ακαδημίες μας το Σάββατο 4/2, με πολλούς φιλικούς και επίσημους αγώνες. Ξεκινώντας από τις φιλικές αναμετρήσεις, το ηλικιακό τμήμα Κ-8 αγωνίστηκε στο γήπεδο της Σοχώρας με τα αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ του Αστέρα Ρεθύμνου αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες. Επιπλέον, φιλικό παιχνίδι έδωσε και η ομάδα Κ-14 του συλλόγου μας στους Αρμένους με αντίπαλο τον ΟΦ Αρμένων επικρατώντας με 0-5 (συνθήκη 9vs9). 

Στα επίσημα παιχνίδια την αρχή έκανε η Κ-16, όπου στις 12:00 αναμετρήθηκε με την ΕΑΠ στο γήπεδο Ατσιποπούλου. Στο παιχνίδι αυτό οι παίκτες του Άρη επικράτησαν με σκορ 3-5, έχοντας προηγηθεί με 0-4 από το ημίχρονο. Τα τέρματα σημειώθηκαν από τους Γρηγοράκη, Θωμά, Λαδιανό, Στριλιγκά και Ανωμεριανάκη. 

Η ενδεκάδα της Κ-16: Νικολακάκης, Τούλιος, Ασμαριάν, Χεμπάι, Παπαδάκης, Μαριόλος, Γκιόκα, Στριλιγκάς, Γρηγοράκης, Λαδιανός, Θωμάς.

Έπαιξαν και οι : Κάλλιας, Κιάτο, Ανωμεριανάκης, Παυλάκης, Πατσάκης, Αμπατζίδης.

Επόμενο παιχνίδι ήταν της Κ-12 στις 18:30 στο γήπεδο Μισιρίων, όπου ο Άρης 2 ηττήθηκε από τον Αστέρα 3 με σκορ 1-4. Το πρόγραμμα έκλεισε με την Κ-10, η οποία σε αγώνα που διεξήχθη στις 19:00 στο γήπεδο Αρμένων νίκησε με 8-4 την ομάδα του Φοίνικα Σελλίων.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες των νεαρών ποδοσφαιριστών μας:





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.