Συγχαρητήρια στη μικτή ΕΠΣΡ Κ-14!


Με αφορμή τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης Κ-14 από τη μικτή ΕΠΣ Ρεθύμνου, ο σύλλογός μας συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλους όσοι ήταν αρωγοί στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Μετά την πανάξια πρωτιά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του νομού μας θα εκπροσωπήσουν το Ρέθυμνο και την Κρήτη στην πανελλήνια τελική φάση. Σαν Άρης αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρά που παιδιά τα οποία αγωνίζονται στις ακαδημίες του συλλόγου μας συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτή την πορεία. 

Όσον αφορά τον τελευταίο αγώνα που έδωσε χθες (22/3) η μικτή μας ομάδα (0-7 με αντίπαλο το Λασίθι), από τον Άρη αγωνίστηκαν οι Βασίλης Βροντάκης, Θανάσης Θωμάς και Μάριος Κιάτο (εικονιζόμενοι στη φωτογραφία). Ο Βροντάκης, που ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο βασικός τερματοφύλακας, εκτός του ότι κράτησε την εστία του ανέπαφη απέκρουσε και πέναλτι, δύο φορές μάλιστα καθώς μετά την πρώτη εκτέλεση ο διαιτητής έδωσε επανάληψη. Ο Θωμάς σκόραρε στο 24' ενώ είχε και δοκάρι στο 17', με τον Κιάτο να μπαίνει ως αλλαγή και να έχει και αυτός καλή απόδοση.

Πολλά μπράβο αξίζουν και στη μικτή Κ-16 για την προσπάθεια που καταβάλει. Μάλιστα κατάφερε κι εκείνη να πετύχει νίκη απέναντι στο Λασίθι με 1-2. Σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 89' ήταν άλλο ένα δικό μας παιδί, ο Αριστείδης Βαρούχας, που πιστοποιεί και αυτός την αγωνιστική του άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.