Νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με 2-1

 

Τη νίκη με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα Πλατανέ πανηγύρισε σήμερα η ομάδα μας, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Από την αρχή ο Άρης προσπάθησε να πάρει επιθετικές πρωτοβουλίες και απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Ζότο στο 4' και στο 8'. Τελικά η πίεση καρποφόρησε και η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 17' με ένα υπέροχο μακρινό σουτ του Χονδρογιάννη. Η Δόξα Πλατανέ ισοφάρισε στο 26' κόντρα στη ροή του αγώνα με πέναλτι, με το 1-1 να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε κάποιες καλές στιγμές ώστε να ανακτήσει το προβάδισμα, με το δεύτερο γκολ να έρχεται τελικά στο 83' έπειτα από εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζότο. Μάλιστα, στο 87' ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ, έπειτα από απευθείας εκτέλεση κόρνερ που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, με το σκορ όμως να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Έπειτα από αυτή τη νίκη και με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής η ομάδα μας βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον 3ο Αστέρα Περάματος. Πλέον απομένουν 4 παιχνίδια για την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, με το επόμενο παιχνίδι να είναι εκείνο της Πέμπτης (30/3) στο γήπεδο Αρμένων (19:00) με αντίπαλο τον τοπικό ΟΦ Αρμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.