Πρώτη νίκη στη youth league, δράση σε Κ-14, Κ-12 και Κ-8



Πλούσια αγωνιστική δράση υπήρξε για ακόμα μία βδομάδα στις ακαδημίες του συλλόγου μας. Την αρχή έκανε το Σάββατο το πρωί το ηλικιακό τμήμα Κ-8 όπου στο γήπεδο Καλογεράκη συμμετείχε σε τουρνουά στο οποίο έλαβαν μέρος πολλές ακαδημίες του νομού μας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες. 

Επόμενο παιχνίδι για τις ακαδημίες μας ήταν εκείνο της Κ-14 την ίδια μέρα στις 13:30, με τον Άρη να κερδίζει με 4-9 στο γήπεδο Σελλίων τον Φοίνικα.

Νίκη σημείωσε και η ομάδα Κ-17, η οποία μάλιστα ήταν η παρθενική της για το φετινό πρωτάθλημα της Youth League. Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 17:00 στο γήπεδο της Πόμπιας στη Μεσσαρά, οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χατζηδάκη έκαμψαν την αντίσταση του Κόρακα με σκορ 0-4. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την ομάδα μας να προηγείται με 0-1, ενώ στο δεύτερο ανεβάζοντας ρυθμό έφτασε σε άνετη επικράτηση με 0-4. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Άρης Βαρούχας (3 γκολ) και Παπαδόπουλος.

Η ενδεκάδα: Τσόκα, Λέσι, Ασμαριάν, Τούλιος, Παπαδόπουλος, Κιάτο, Γκιόκα, Α. Βαρούχας, Λαδιανός, Μαραγκάκης, Γρηγοράκης

Έπαιξαν και οι: Στριλιγκάς, Χεμπάι, Παπαδάκης, Βέλικα, Παυλάκης, Ανωμεριανάκης, Κατσούγκρης

Τέλος, αγωνιστική δράση υπήρξε και για τα τμήματα Κ-12, επίσης το Σάββατο (18:00). Πιο συγκεκριμένα, Άρης Ρεθύμνου 1 ηττήθηκε από το Αρκάδι Αγγελιανών με 4-2, ενώ ο Άρης Ρεθύμνου 2 γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Ρεθύμνου 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.